Megint hazudtak. A nemzeti kormánypropaganda 2013-ban mástól sem zengett, hogy a gonosz multik a magyarokon élősködnek, és luxusprofittal sarcolják a gázt használó nemzeti milliókat. Orbán saját és kommandója szájával ígérte meg, hogy ha nemzetivé teszi a szolgáltatót, akkor az nem lesz profit-érdekelt, tehát életbe lép a rezsicsökkentés. Hát ez a kijelentése sem állta ki az idő próbáját, mert a Főgáz, nemzetünk jótevője, ami mostanra egyedülivé küzdötte fel magát a gázellátás terén, hivatalos mérlegadatai szerint 5 milliárd 800 millió forint nyereségre tett szert, amiből a tulajdonosi jogot gyakorló nemzeti Magyar Fejlesztési Bank (MFB) kétmilliárd forint osztalékot ki is vett. Németh Szilárd, ...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
majd akkor szóljatok, ha - akárcsak véletlenül is - egyszer igazat mondanak!
quadrocopter
Csak a mafla birkákat lehetett ezzel etetni eddig is!
Perwool
2015-ben volt a rizsacsökkentés a non-profit reményében.
2016 óta már állami tulajdonban van a közszolgáltatók nagy része, de hol van a non-profit, ha nincsen rizsacsökkentés, bezzeg a multik lenyelték az extraprofitot.
solidedge
A magyar multi az átlagember számára egy szállal sem jobb, mint a külföldi. A haszonból csak új üres stadionokat és pofátlanul gazdagodó Orbán közeli nyaloncokat lát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.