Újabb, a családokat és a gyermekvállalást segítő intézkedésekről döntött a kormány – jelentette be Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szombaton a Budapesti Német Gazdasági Klub (DWC) rendezvényén, ahol átvette a szervezet Német-Magyar Barátság Díját.

Balog Zoltán a tervezett intézkedések közül kiemelte az anyák rugalmas munkavállalásának, valamint a munkahelyi bölcsődék létrehozásának támogatását. Utóbbira a tervek szerint 6 milliárd forintot szán a kormány. A kabinet adókedvezménnyel is segíti a munkahelyi bölcsődéket működtető vállalkozásokat – tette hozzá.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Te ateista, a vidéken élő ,,rugalmasan" munkanélküli, vagy esetleg hat hónapos időtartamra alkalmazott közmunkás édesanya ,,mibű" fizeti ki a bölcsődét, óvodát? Mert a támogatásokat csak ígéritek nekik, de a lényeg, hogy nektek legyen elég.
Rohadna már ki a nyelvetek a sok hazugságtól.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Gyémántokat mikor osztogattok sunyiló, így, választás előtt?
nevemnick
Te ateista, a vidéken élő ,,rugalmasan" munkanélküli, vagy esetleg hat hónapos időtartamra alkalmazott közmunkás édesanya ,,mibű" fizeti ki a bölcsődét, óvodát? Mert a támogatásokat csak ígéritek nekik, de a lényeg, hogy nektek legyen elég.
Rohadna már ki a nyelvetek a sok hazugságtól.
Equus
ezzel köszönik meg a magyar áttelepülőket... mégis jobbak, mint az arabusok vagy a niggerek
eugen4402
Arcán a letörölhetetlen, ostoba porcelánbaba-mosollyal megint örömözönt zúdított a családok asztalára... Drága Balog úr, elég gondja-baja van a magyar családoknak, legalább ön ne nehezítse a helyzetüket.
Clavigo
Azért kíváncsi lennék rá,,hogy Orbán elvtárs hol szedte össze ezeket a ritka gusztustalan,, ,rágcsáló -szerű arcokat...
bakegya
@Clavigo: nem volt nehéz dolga,családi barátsággal, önként jelentkeztek "A SZENT KÚTNÁL "már nyolc éve gyűjtögettek a gyülekezeti istentelen tiszteletére-nagy vadászatokat rendezgettek a SEMJÉN BIRTOKAIN-HATÁROK NÉLKÜL az dobott nekik 2,7 MILLIÁRDOT ...nem is egyszer de százszor és azóta megy mint a karikacsapás-a reformátor szentek háborúznak achmed achbár jó arabjainak adakozásával is.
simmering73
Nem tudtam mi hiányzik így vasárnap reggel. Legalább bujtatnák 18-as karika mögé ezt a véglényt.
eszegfu
Azt gondolom: szinte esélye sincs ennek az "ötletnek" -- mármint a munkahelyi bölcsödéknek. Ma M.on 1.165 ezer a vállalkozások száma, melyből 0,1 %-a nagy, mig 0,3 %-a közép, 1,4 %-a a 20 főnél többet, a 98,2 %-a pedig a 10 főnél kevesebbet (mikro vállalkozás) foglalkoztató. Tehát mekkora az esélye annak, hogy egy mikrovállalkozás munkavállalói között annyi bölcsödés koru gyermek van, amiért érdemes üzemeltetni -- adókedvezmény miatt -- egy bölcsödét?! A másik: önmagában 6 milliárd Ft-ból lehetne támogatni egy jó pár vállalati bölcsöde létrehozását, de mire ez elkészül, addig az a pár bölcsödés is óvodába megy. Talán a meglévő intézményeket kellene ebből a pénzből bőviteni, felujitani, jobban felszerelni, az hasznosabb lenne. (1990-ben 3524 "gyári" bölcsöde müködött, mely 2000. évtől egyszerüen "kikopott a rendszerből", innentől szinte nem lehet mérni... a KSH statisztikája is csak "kipontozottan" üresen hagyja ezt az adatot.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.