Schmidt Máriáék csak jogi lépések után voltak hajlandóak elárulni, hogy mi mennyibe került a Magyarország halszagú néven elhíresült videón. Az 50 milliós költésről kiderült, hogy valójában csak 10 millió volt. Tavaly a fél ország azon röhögött, hogy egy rakás Fidesz-közeli előadó azt énekli Schmidt Mária társaságában, hogy Magyarország halszagú. Aztán kiderült, hogy valami nagyon nincs rendben a videóval, hiszen úgy került az egész 50 millió forintba, hogy sem a közreműködők, sem az amerikai-magyar dalszerző, Desmond Child sem kért a munkájáért egy fillért sem. Schmidt Máriáék aztán hónapokig nem voltak hajlandóan elárulni senkinek, hogy mire költötték az adófizetők pénzét. A most hozzánk került költségvetésekből és szerződésekből azonban csak az derül ki, hogy 40 millió forintnak teljesen nyoma veszett valahol. A Közalapítvány szerint azonban csak arról beszéltek, hogy piaci alapon került volna ennyibe az egész projekt, de a sok ingyen munka miatt pont, hogy megspórolták azt a...

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nem. Magyarország a fidesz miatt bűzlik.
RonaGyuri
Nem csak halszagú ez az ország

Ezek a firkászok nem veszik a lényeget

Mint tudjuk Kancsi Mancsi nem csak a történelem hamisításban jó, kifejezetten erős a pénzszórásban is, sőt az eltüntetésben még vetekszik a történelem utólagos átformálása terén kifejtett tevékenységével.
Sajtóbeszámolók szerint azt általa irányított XXI. századi Intézet kénytelen volt elszámolni a „ az '56-os Emlékbizottság irtózatos pénzpocsékolásáról”. Ennek során kiderült, hogy az a bizonyos „halszagú Magyarország” nóta kapcsán csak 10millióról számoltak el. Ezért az újságok mindenféle összeesküvés-elmélettel álltak elő, de sajnos a reális, a valóban releváns nem ugrott be nekik. A szerény különbséget az ötletgazda kapta! =))
Mint ismert „Az Egy szabad országért című dalt maga Orbán Viktor rendelte meg a magyar származású Desmond Childtól ”!
simmering73
Nem. Magyarország a fidesz miatt bűzlik.
bakegya
HOVA KERÜLT,hát hova???-tegnap mindenki láthatta,a sok szükséget szenvedett FELCSUTKÁRA!!!
karma1
A cikk rendkivul jol van megirva, latszik, hogy sokat dolgozott rajta a szerzo. Nana, hogy ki kapta a 40 millat, miert is ketelkednenk ebben?
Viszont most tudtam eloszor vegighallgatni a videot, - hat behaltam rajta, szoval KOSZIIIII !...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.