Egyre több migráns próbál átjutni a magyar-román határon – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán szombat este. 

A főtanácsadó szerint a migránsok nemcsak a zöldhatáron, hanem például kamionokban vagy vasúti szerelvényekben elbújva próbálnak átjutni a schengeni határon.

A román határőrizeti szervek hatékonyan őrzik a határt, és jó az együttműködés a magyar oldalon szolgálókkal – mondta Bakondi György, hozzátéve, a magyar oldalon elfogott migránsokat a magyar hatóságok visszaküldik a román oldalra.

Arra a kérdésre, hogy a terveznek-e kerítést a román-magyar határra, azt válaszolta, erre akkor kerülhet sor, ha a határőrizeti helyzet indokolja, de csak a román féllel történt egyeztetés után.

(MTI)

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Basszus, itt lakok 300 méterre ettől a kurva román határtól és már el is döntöttem, hogy felkeresek valami látszerészt, mert a saját szememmel még egyet se láttam! Ha a hülyeséget magasságra mérnék, ez biztos ülve nyalná a Holdat!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@lópicigáspár: Bakondi az időnként előugró ijesztgető ember.
lópicigáspár
@CsipkeRózsa: Engem nem tud megijeszteni a tűzoltók szégyene! Szerintem csak spontán hülye!
Eladott Ország
A mai migráns hír megvan, elterelve az egybitesek figyelmét a csökkenő GDP-ről, Quaestorról, MET-ről, MNB-ről, stb.
lusta
Ha jól értettem vakondi eltit, akkó a románok pocsékul végzik a munkájukat, mert mit is keresnek náluk ezek a migráncsok? De sebaj, a hős sorosbérenc felcsúti kis tolvaj pocakos zsebcézárunknak, aki g..i és besúgó, köszönhetően a román határon is heorikusan küzdenek fiaink a migráncs áradat megállításán. Igaz, hogy a döntő többségük menekült és foglalkozni kellen velük, egyszerűbb az uniós zsét felvenni, mint érdemben ténykedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.