Egyre több migráns próbál átjutni a magyar-román határon – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán szombat este. 

A főtanácsadó szerint a migránsok nemcsak a zöldhatáron, hanem például kamionokban vagy vasúti szerelvényekben elbújva próbálnak átjutni a schengeni határon.

A román határőrizeti szervek hatékonyan őrzik a határt, és jó az együttműködés a magyar oldalon szolgálókkal – mondta Bakondi György, hozzátéve, a magyar oldalon elfogott migránsokat a magyar hatóságok visszaküldik a román oldalra.

Arra a kérdésre, hogy a terveznek-e kerítést a román-magyar határra, azt válaszolta, erre akkor kerülhet sor, ha a határőrizeti helyzet indokolja, de csak a román féllel történt egyeztetés után.

(MTI)

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Basszus, itt lakok 300 méterre ettől a kurva román határtól és már el is döntöttem, hogy felkeresek valami látszerészt, mert a saját szememmel még egyet se láttam! Ha a hülyeséget magasságra mérnék, ez biztos ülve nyalná a Holdat!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Ja...meg egyre több emigráns akar kijutni a nyugati határon,,,mielőtt le nem zárjátok azt,,,,,vazzzze. A "nyomás " meg a fejedben erősödik, ember.,oszt jó napot.
RonaGyuri
Ugyan csak próbált versengeni Őfeneségével

A derék Bakondinak még igazán nagyot sikerült mondania

Kétség kívül igencsak inspiráló baromság dolog volt – mármint ártunk és qurmányunk potentátjai számára a ki tud nagyobb baromságot összezagyválni nemes versenyükben – az a kijelentés, hogy „Közép-Európa az Európa kapuja (© Őfenesége, Szlovéniában)”.
Semmi kétség csak is ez inspirálhatta a derék jó Bakondi atyamestert mikor azt tudta mondani az M1-en szombat este, hogy „Egyre több migráns próbál bejutni az EU-ba a magyar-román határon”
karma1
Aha,... Szoval akkor Romania nem is Europaban van? Azert ezt megis jo tudni...:o)))

vakondi pajti, arrol meselj inkabb, hogy BETEMETTETEK AZT AZ ALAGUTAT, amirol - szerintem - mar ugyis tudtatok, es ahol siman bejohettek a migransok drotvago nelkul?
(Jo, az a heti 20-30 aki vegleg nem ismeri a terkepet, tudom, csak azok jottek be, de megis...:o))))
nyanya001
Erről jut eszembe, áruljátok még a letelepedési kötényeket ?
Mennyit adtatok el ?
Mennyit nyúltak le belőle a forgalmazók ?
Melyik offshore bankban tartjátok a lóvét ?
Mekkora a nemzet biztonsági kockázata a hazaárulásotoknak ?
lópicigáspár
Basszus, itt lakok 300 méterre ettől a kurva román határtól és már el is döntöttem, hogy felkeresek valami látszerészt, mert a saját szememmel még egyet se láttam! Ha a hülyeséget magasságra mérnék, ez biztos ülve nyalná a Holdat!!!
Nessy
Bakondi már látja a távolban feltűnni az Apokalipszis négy lovasát is, és hallja az angyalok harsonáját!
verőce21
@lópicigáspár: Igencsak megijedtek azok tőled, azért nem ott jönnek át...:)
karma1
@lópicigáspár: Kitartas, Baratom, mantrazd sokat amit ez az idiota vakondi seggnyalasbol mondogat, es egyszer csak meglatod a millio bevandorlot a hataron,...:o)))) Fog az menni, o peldaul minden alkalommal kepes vizionalni oket, akarhanyszor bemegy az M1 studiojaba...:o))))
nyanya001
@lópicigáspár: Migráns, Soros, Brüsszel... mert az eltelt 7 év alatt
a lopások, mutyik, offshore pénzek... felmutatni semmit nem tudnak.
Jövőre ismét választások lesznek nem árt időben elkezdeni a kampányt.
lópicigáspár
@verőce21: Nagy igazad lehet! Igencsak nagy (és ön)törvényű népség lakik szerény környezetemben. Úgy bő 10 éve láttam erre egy biciklitolvajt! Egy életre megtanulta, hogy innen nem illik lopni!
lópicigáspár
@verőce21: :)))))))) Csak semmi személyeskedés! :)))) Szóval a minap ugatnak a kutyák, rápillantok a kamerára, látom a cimbi a kapanyéllel nyomja a csengőt... Kimegyek, mondom neki, eltöröm a kezét, ha leveri a kapcsolót, aztán csak annyit válaszolt, nem mert közelebb jönni a házamhoz! :)))))
verőce21
@lópicigáspár: (09:18) Nem is a kutyáktól félt, hanem a kerítésbe vezetett villanyáramtól? :)
lópicigáspár
@verőce21: Léckerítés van villany nélkül. Itt a gazdától kell tartani! :))))
eszegfu
@lópicigáspár: Javaslom a "cimbinek", hogy legközelebb fehér zászlót lengetve -- mint az orosz parlamenterek annak idején -- közelitsen a portádhoz... az is igaz mégis lelőtték őket...
lópicigáspár
@eszegfu: Nem dőlök be, holmi fehér zászlós trükköknek! Legjobb védekezés a támadás, csak a lőfegyver hiányzik. :)))
verőce21
@lópicigáspár: De azért elég logikus lenne ott Kübekháza mellett a Marosig felépíteni a kerítést.
Cicamama55
@lópicigáspár: Annak örülök, hogy van itt az oldalon ebben a kérdésben egy igazi kompetens személy! :) Nekünk is él ismerősünk a déli határ mellett, ő is hasonlóakról informált minket mostanában! Felháborító e kérdésben a dezinformálás a kormány részéről! Inkább azt hirdetnék, hogy a kerítés a célját elérte, megfékezték a törvénytelen bevándorlást! @nyanya001: Nagyon egyet értek veled! Mert az igazi veszélyt ők jelentették és jelentik ma is! Pl. Pharaon -a pénzforrás-pont a migrációt megelőző időszakban élt itt a megvásárolt letelepedési engedélyével...Miről is beszélünk?! :(((
lópicigáspár
@verőce21: Az! És mielőtt azt gondolnád, hogy újat mondtál, már láttam erre katonákat, akik felmérték a partszakaszt, a helikopterjárőr meg szinte hétköznapos. Csak azt tudnám, ki az a marha, aki itt akar átkelni a Maroson, ahol a legmélyebb és legmagasabb a part is.
eszegfu
@lópicigáspár: Hát akkor sajnálattal közlöm, hogy nem látogatlak meg... pedig terveztem!:)))
verőce21
@lópicigáspár: Tudom, hogy a kerítés Apátfalvát nem védi, de nem is fenyegeti.
(Meg aztán ott hiába is "várja" az ember a kecskeb@szókat.) :)
lópicigáspár
@eszegfu: Azért, van akit szívesen látok... Csak szólj előtte, hogy jössz! :))))
lópicigáspár
@verőce21: Na Lapátfalva is megér egy misét, de én még attól is jóval lejjebb lakok! :)))
verőce21
@lópicigáspár: (09:41) De a Maroson úgysem akarnak átúszni a migránsok, úgyhogy migránsveszély szempontból egyáltalán nem vagy "autentikus személy".
(Hiába hülyíted itt a nőket) :)
Nessy
@lópicigáspár: Nekem is a Román határhoz közel laknak a rokonok. Olyannyira, hogy gyalog is át lehet sétálni. Egyelőre a rokon látógatókon kívűl más nem szerencséltette őket.
eszegfu
@lópicigáspár: Kösz., akkor ezt meg is beszéltük!:)
verőce21
@Nessy: (09:45) Hosszú ám a román-magyar határ! Nagyszalonta, vagy Nagyvárad környékén nem is veszélyeztetnek muszlimék, bármennyire bagatellizáljátok.
lópicigáspár
@verőce21: Gyerekkoromban át-át tévedtünk a Maroson a "szomszédba"! Hatalmas dinnyeföldek voltak, csak arra kellett figyelni, hogy a román határőr ne vegyen észre. Három dinnyével lazán vissza tudtunk jönni, csak sokat kellett gyalogolni hazáig, mert a sodrás elvitt bennünket a fenébe, de a dinnye akkor is kellett. :)))
@Nessy: Nekem útban van a Maros. Már nem próbálnám meg az átúszását. Gyerekkori élményeim vannak róla, örvény, meg minden "szép", de kiöregedtem belőle, szóval, ha mindenáron át akarok menni, marad Nagylak, vagy megvárom, hogy elkészüljön a Magyarcsanádi híd, amit 6 éve ígérnek.
nyanya001
@eszegfu: De azért nem át óvatosnak lenned, van két vérebe, akik
időnként megszöknek... de a portát is nagyon védik :))
eszegfu
@nyanya001: Ez most komoly?! Nekem elég egy csivava is, hogy "megállitson"! Akkor ezt "kihagynám"!:))
Eladott Ország
"Hogy egyetlen kurva kibeb*szott nap nem múlhat el anélkül, hogy a feneketlen korrupciótól
felpúposodott szőnyeg alól ne ömöljön bele sápadt, unott arcunkba az éppen aznapra jutó random görénység, olyan nem lehet. Reggel még alig emeltem fel a fejemet a hírre, mostanra viszont összeraktam a képet, amihez először is azt kell elhelyezni a fejünkben, hogy ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? Tudjuk ki ő? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de
kitartó seggnyalással felszopta­-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát."
Béla333
"Bakondi: Erősödik a migrációs nyomás a magyar-román határon"

A Fideszes agyakban nő a nyomás!
Perwool
Basszus! Az M1 ma már csak akkor tud migránsokat mutatni, ha Szerbiából közvetíti a műsort.
nyanya001
@eszegfu: ajaj fenti Neked szól :DDDD magammal nem levelezek :D
Eriksson
@Eladott Ország: Leginkább odaírhatnád, hogy mikor, kitől, honnan idézel.
Eladott Ország
@Eriksson: általában a kolozsvaros.com-ból, a kanadaihirlap.com.-ból , nepszava.us-ból ,kivéve a fidelitas OKJ jegygzetét és az origót.
Eriksson
@Eladott Ország: Gondolhattam volna.
Azért ha idézel, sose felejtsd el a forrást megjelölni. Úgy korrekt.
kokopelli
@Béla333: Bakondi:"..erősödik a nyomás..."
..csak be ne ß@rjon ez a Bakondi: Ajánlom neki az "XXXXL Pampers"-t!
lampa laz
Szerintem meg a fejedbe a nyomás erősödik..
feco fero
Lehet újabb kerítéseket építeni több milliárdért.
Úgy tűnik van még kinyúlható, vagy kinyalható?
quadrocopter
A KGB-s határőr arra riadt, hogy behugyozott! A fosástól!
verőce21
@lópicigáspár: Jól mondja Bakondi, "erősödik a migránsok nyomása Románia felől..." - javasoltam is erősen a miniszterelnöknek, hogy Romániával megtárgyalva, építsük ki a magyar-szerb-román hármashatártól a Marosig a védőkerítés vonalát. Mert csak szívóhatással van a gyerek- és kecskeb@szó, erőszakos, írástudatlan muszlim tömegekre a nyitott román-magyar határszakasz. Akkor nem csináltunk semmit a 176 km-es déli kerítéssel.

Ki tudjuk még erre a szükséges pénzt szorítani a büdzséből. A nemzeti konzultáció előzetes feldolgozása csak megerősített bennünket abban, hogy igénylik az emberek ezt a biztonságot.
csetere
@lópicigáspár: Engem az is érdekelne,, hogy a letelepedési kötvényt vásárló "migránsok" hány családtaggal jönnek ide. Hogy aránylik a kötelezően befogadandó 1256/?/ migránshoz. A kínaiaknak már eladták a belvárosi üzletek javát, a magyar kereskedőknek viszont úgy felemelték a bérleti díjat, hogy ne tudják kigazdálkodni és kénytelenek legyenek visszaadni. Mi leszünk az új China town!
Nessy
@csetere: Méghozzá magas kamatú kinai hitelért!
csetere
@Nessy: Az orosz hitel mellé még ezt is a nyakunkba akassztják, hogy még az ükunokáink is nyögni fogják. Nem kellett nekik a 3,5%-os IMF hitel, azt gyorsan vissza kellett fizetni, hogy ők lopni tudjanak!
Pálinkafőző Rézüst
@csetere: 19:31-re: Bp. belvárosának túlnyomó része arab tulajdonban van! A régi paloták, üzletházak, a Ferenciek tere és és környéke, az egész kibaszott belváros arab tulajdonban van! Ezt valahogy senki(!) nem feszegeti...
nevemnick
Vak-kondi megint túl sok törkölypálinkát ivott.
Vagy kezd a haveri kör zsebe kiüresedni, és tovább kell építeni a kerítést?
Pálinkafőző Rézüst
@nevemnick: egy jó kis lopásért bármit megtesznek...
pungapeter
@Pálinkafőző Rézüst: A gyrosokra gondolsz? Azok törökök. Rengeteg kínia itt van és szinte minden 2. üzlet az övék a belvárosban és akkor nem beszéltem a kazárokról.
Pálinkafőző Rézüst
@pungapeter: nem azokra gondoltam. Olvasd el, mire gondoltam.
csetere
@pungapeter: Nem a törökökre gondoltam. A múltkor egy belvárosi üzlettulajdonos kocsiból árulta a méregdrága edényeket. A fél milliós készletet 60 ezerért akarta eladni nekem és a kolléganőimnek, a többit ajándékba. Ő mesélte, hogy nekik nem az üzlet megvásárlását ajánlották fel, hanem úgy felemelték a bérleti díjat, hogy ne tudják kitermelni és kénytelenek legyenek megválni tőle. Ő mesélte, hogy mindent a kínaiaknak adnak el az önkormányzatok. Gondolom nem véletlenül. Szívesen megnézném egy ilyen akció után a zsebüket.
kukac50
Van kerítés, van okos beszélő kerítés, őrzik a határt jó lenne befejezni a migránsozást unalmas, szánalmas már ezt hallani olvasni!
CsipkeRózsa
@lópicigáspár: Bakondi az időnként előugró ijesztgető ember.
lópicigáspár
@CsipkeRózsa: Engem nem tud megijeszteni a tűzoltók szégyene! Szerintem csak spontán hülye!
Eladott Ország
A mai migráns hír megvan, elterelve az egybitesek figyelmét a csökkenő GDP-ről, Quaestorról, MET-ről, MNB-ről, stb.
lusta
Ha jól értettem vakondi eltit, akkó a románok pocsékul végzik a munkájukat, mert mit is keresnek náluk ezek a migráncsok? De sebaj, a hős sorosbérenc felcsúti kis tolvaj pocakos zsebcézárunknak, aki g..i és besúgó, köszönhetően a román határon is heorikusan küzdenek fiaink a migráncs áradat megállításán. Igaz, hogy a döntő többségük menekült és foglalkozni kellen velük, egyszerűbb az uniós zsét felvenni, mint érdemben ténykedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.