A szó tényleg veszélyes fegyver, és ezt az alapvetést mostantól a Fidelitas prominensei is tudják. Tisztújító kongresszusokon támadt rájuk az N1TV riportere, és nem kímélte a Fidesz-KISZ-t. De tovább is van, mondom még? A kérdésre, hogy tudna-e mondani három dolgot, amit a fiatalokért tettek, a megkérdezett Tihanyi Levente, a veszprémi Fidelitasos, ezt bírta felelni: “a kutyasétáltatás, meg kutyatápot vittünk egy Almádi székhelyű menhelynek..” A “Mit kapott a Fidelitastól” kérdés a legtöbb kongresszusra igyekvőt futásra késztette,

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Egy jobb kocsma közössége intelligensebben válaszolna! "beszélgetünk, jó a társaság" . És mindezt sok milliós támogatásért!
Remélem, az általuk sétáltatott kutyusuknak nem meséltek az "anyapártról", mert az már állatkinzásnak minősülne.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ha eszük lenne akár másutt is lehetnének! =))
szaboria1
Ma már csak a rokoni körből kerülnek ki.
karma1
@szaboria1: Igy degeneralodik, belterjesedik az emberiseg... regen az arisztokratak lettek hulyek a sok egymas kozti hazassagtol, kapcsolattol (hogy egyben maradjon a nagybirtok), most meg az uj oligarchak csinaljak - csinalnak - ugyanezt... :o)))
Nincs uj a Nap alatt...:o)))
F_Viktor
Esz? Az kizaro ok a fityeszben es a kis fitymakkoknal.
Csakis hazudni es lopni kell tudniuk, de azt mesterfokon.
karma1
@F_Viktor: Hat mi uttorokent, 10 evesen tobbet csinaltunk, mint ezek a futyiszpalantak, raadasul annak meg tenyleg volt haszna is... Egy biztos, ezek a husosfazekhoz csak a papin vagy a mamin keresztul kapcsolodhatnak majd, mert senki nem fogja oket komolyan venni,...:o)))
kokopelli
@RonaGyuri: ..hát ezaz!
Nem találnak ki még a karámból sem! Hülyébbek mint a Szürke Gulya!
RonaGyuri
@karma1: bocs de Viktorék már elve retardáltak, nekik ehhez nem kell genetikai degradálódás!
dr. prédikátor
Van még valaki aki kételkedik benne???eZEK A GECIK IS A FITYFASZ KINÖVÉSEI!!!Ész nem szükségeltetik nekik!!!
Nessy
Egy jobb kocsma közössége intelligensebben válaszolna! "beszélgetünk, jó a társaság" . És mindezt sok milliós támogatásért!
Remélem, az általuk sétáltatott kutyusuknak nem meséltek az "anyapártról", mert az már állatkinzásnak minősülne.
karma1
@Nessy: Ja, sokmillios tamogatassal a hatam mogott en is tudnek kocsmazni. (Igaz, a kocsmaros nem az en szodavizemen gazdagodna meg, de eluldogelnek a jo melegbe, es beszelgethetnenk arrol, hogy pl. mikor viszunk a kutyusoknak megint kajat. Ez olyan jo programpont,...(Kicsit tobb ertelme van ertelmes kutyust etetni, mint pl. nemethszili rizsacsokkento-bicskanyitogato szoveget hallgatni...:o)))))
F_Viktor
@karma1: Ha ezek a ficsurok csak ennyi jo tettel tudtak magukat fenyezni egy mediaban, akkor tenyleg feltetelezhetjuk, hogy eg, normalis 10 eves gyerek egy nem fityeszes kozossegben nagysegrendekkel tobb segitseget nyujtanak.

Irod:
"...senki nem fogja oket komolyan venni..."

Ezzel vitatkoznek, a szavazobazisukat alkoto nyaj majd csongeni fog minden szavukon ha eljon az o idejuk, csak arra kell figyelniuk, hogy keresztapu eppen milyen utasitast ad ki nekuk (eppen kit kell szeretniuk, vagy ki az aktualis ellenseg).
babp1982
Az az erzesem,ha ezek kozott a fidelkiszesek kozott IQ felmerest vegeznenek hat furcsa eredmenyek szuletnenek-:))) A kutyak akiket setaltatnak magasan kenterbe vernek pket! Ezeknel meg a Pavlov reflex sem mukodne-:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.