A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint az Európai Parlament azért szavazta meg az uniós szerződés hetedik cikke szerinti eljárás megindítását Magyarország ellen, mert az ország nem hajlandó beengedni az illegális bevándorlókat.

Németh Szilárd a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában arról beszélt, hogy a határozatban kitérnek a tíz év börtönbüntetésre ítélt szír Ahmed H. esetére, aki 2015. szeptember 16-án egy megafonon keresztül irányította a magyar határt megtámadó migránsokat.

A határozat szerint tisztességtelen bírósági eljárás folyt ellene és több másik elítélt migráns ellen – mondta a nagyobbik kormánypárt frakcióvezető-helyettese, megjegyezve, nem tudja, ez mit jelent.

Németh Szilárd véleménye szerint a határozat másik célja, hogy beleavatkozzon a jövő évi országgyűlési választásokba. A jogi lépéseket ugyanis még el lehet húzni 6-8 hónapig, addigra pedig éppen "benne lesz" az ország a kampányban.

A politikus a határozatról azt mondta, ez az eddigi "legdurvább, legfurcsább és legérthetetlenebb támadás" Magyarország ellen. Szerinte azonban a folyamat meg fog állni, mert nem lesz meg a szükséges többség ahhoz, hogy az Európai Tanács elé kerülhessen az ügy.

(MTI)

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Istenkem, ez meg mindig ott tart, hogy migransozas, amikor a 7. cikkelyt a CEU es a civilszervezetek elleni b@sztatasert kapja Magyarorszag...
Hat szanja meg mar valaki ezt a hulyet, es olvassa fel neki a hireket, mert nem hiszem, hogy magatol el birna ezt a cikket olvasni...:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A rezsiszarszilárd, megint kibújt a hazugovics seggéből, és elkezdette böfögni a szokásos baromságait!!!
Desischado
Ez már megint mit szedett be?! Vagy orbán adta ki ukázba, hogy hülyeségeket varetyogjon?! A rablóbanda miatt indult az eljárás, a CEU a sorozatos szabályok megszegése miatt! Jobb lenne, ha eltakarodna ez a sáska had, mert csak kárt okoz az országnak és az embereknek. Lassan már szégyellem a magyarságomat miattuk!
magyarbakancs
@justhpeter: Szia!
Nem kell kivégző osztag.
Ne légy ennyire humánus.
justhpeter
@magyarbakancs: Szó sincs humánumról. Csak az "érdemeit " kívánom elismerni.
Lackó50
"Németh Szilárd véleménye szerint a határozat másik célja, hogy beleavatkozzon a jövő évi országgyűlési választásokba. A jogi lépéseket ugyanis még el lehet húzni 6-8 hónapig, addigra pedig éppen "benne lesz" az ország a kampányban."

ÉS??? Ettől vagyunk annyira megrottyanva?

"Szerinte azonban a folyamat meg fog állni, mert nem lesz meg a szükséges többség ahhoz, hogy az Európai Tanács elé kerülhessen az ügy."

Ez tényleg azt hiszi, hogy mindenütt többségben vannak??? Ennyire nem lehet zsibbadt.
kukac50
Orbán Viktor szégyene rizsa Szilárd, Kósa Lajos és Halász János megszólalása.
Ezek az udvari bolondok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.