A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint az Európai Parlament azért szavazta meg az uniós szerződés hetedik cikke szerinti eljárás megindítását Magyarország ellen, mert az ország nem hajlandó beengedni az illegális bevándorlókat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Klasszikus esete a " ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna" mondásnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Múltkor olvastam, hogy No-ban kendős asszonyság utasította el bevándorlók kérelmét a hivatalban. A fagyi visszanyalt.
RonaGyuri
Jaj Szilárd kell neked még beszélned is? Már a látványodtól is visszamaradnak még a fák is fejlődésben! =))
Nessy
Klasszikus esete a " ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna" mondásnak.
solidedge
A Fidesz propaganda próbálja magához édesgetni a 80-as IQ alattiakat is. A cikk nekik szól.
Eladott Ország
disq.us/url?url=http%3A%2F%2Fkepkezelo.com%2Fimages%2Fhk8kxsjplrn4gwu2mq10.jpg%3A5u164Ahp8L7GO8GpFMXRXq6BLH0&cuid=2698334
Már a pénzt is Soros nyomtatja.
"Senkinek nem ajánlom, hogy elhiggye: a nép tehet róla. Nem, nem a nép tehet róla, de a nép tehet ellene. Az ellen, hogy egy gyerekkori frusztrációiból kigyógyulni képtelen, a nélkülözésben telt évek miatt csillapíthatatlan étvágyú, hajlott gerincű, korrupt megélhetési politikus elfogadhatatlan játszmái miatt egy egész ország Európa lábtörlőjén találja magát."
karma1
@1magyar: Akik fejkendos muszlimok - tehat nem a legbigottabbak - es olyan pozicioban vannak egy hivatalban, ahol a bevandorlok ugyeit intezik, azok az ugyintezok ( es az OSSZES veluk elo csaladtagjaik is!) oda-vissza at vannak vilagitva biztonsagilag...Plane, ha o beszeli is azt a nyelvet, amit a kerelmezo, es tudja, hogyha az illeto csak csalni akarna az orszagban, tehat ezek a visszautasitasok nem veletlenul vannak.
Amikor en adtam be az allampolgarsagi kerelmemet, valami Ling Chi vagy kicsoda volt a hivatalos levelezom, aki elbiralta az allampolgarsagomat.
A mai napig nem tudom, hogy no vagy ferfi volt-e az illeto. de o sem tehet mast, csak a hivatali eloirasokat szabad alkalmaznia.
namihami
@Pálinkafőző Rézüst: Rogyi? Igen. Elme? Ugyan máááárrrrrrr!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.