A rendező a Facebookon buzdít a civilek melletti petíció aláírására. Már száznál is többen osztották meg a Facebookon Alföldi Róbert rendező felhívását, amelyben a civilek melletti kiállásra buzdítja a polgárokat. Szerinte ugyanis a civilek "azok a honfitársaink, akik emberségből, bátorságból, valódi emberi felelősségből, keresztényi értelemben is vett szeretetből teszik helyettünk is azt, amit igazán mindannyiunknak meg kellene tenni egymásért". Épp ezért úgy véli, hogy "aljas és gyáva arrogancia" a hatalom részéről a civileket "nemtelen és hazug vádakkal" üldözni és ellehettleníteni. Felhívásában mindenkit arra buzdít, hogy írja alá a civilek melletti petíciót, így tiltakozva a civileket külföldi ügynöknek bélyegző törvény elfogadása ellen.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Félnek a civilektől, mert ott nem tudnak megnevesíteni személyeket, hiszen a civilek, maga a nép, az embereket segítők tábora. Ez a kormány pedig legjobban a néptől fél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.