Itt a tavasz, alacsonyan szállnak a futóversenyek. A mai aktuális megmérettetés a Balaton déli partján a Siófok-Sóstó és Balatonaliga között rendezett Ultrabalaton, etap a maga csaknem hét kilométerével. Balog Zoltán emberminiszter is rajthoz állt, és, ha már ott volt, emberarcuskodott is egyet, amit azon melegében közleményében a nép tudtára is adott azon az MTI-n keresztül, amely tegnap valahogy elfelejtett hír adni a felcsúti korrupció és Orbán – mintha nem ugyan az lenne a kettő – ellenes tüntetésről.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@Horizont: @Pálinkafőző Rézüst: Nem fog...sajnos. Még "élteti" az az idióta terve, hogy minden iskolában legyen pianinó!:)
Pálinkafőző Rézüst
@eszegfu: majdnem félreolvastam az utolsó szót... :)))
eszegfu
@Pálinkafőző Rézüst: Most, ahogy visszaolvasom... tényleg könnyen téveszthető!:)
simmering73
Majd mikor az egész stáb egyszerre veszi fel a nyúlcipőt, az lesz az igazi fieszta.
namihami
Hogy a tüntetésről nem írt az MTI? Hát mikor fogja végre ez a nép megtanulni, hogy különbséget tegyen fontos és elhanyagolható események között?
Korrupció és Orbán (bár tényleg nem kell közé az ""és"" kötőszó) vagy Balog-futóbolond és az ő hosszú futása. Itt lenne az ideje átlátni a nemzetgazdaságunk, sorsunk és mindennapjaink döntő tényezőinek mibenlétét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.