Stefka István, a kommunizmusban kitüntetett újságíró blogján ment neki a Momentum legutóbbi akciójának, szerinte az a Tanácsköztársaságot idézte.

Nem nagyon tetszik Stefka Istvánnak, az 1982-ben sajtómunkája miatt a Belügyminisztérium által kitüntetett újságírónak a Momentum Mozgalom legutóbbi akciója – olvasható a 444 cikkében.

A Momentum vezetője, Fekete-Győr András két társával besétált az Origo szerkesztőségébe, és ott kérdőre vonták Kovács Andrást több cikke miatt is, melyet a Momentum lejáratásnak értékelt. Kovács elvileg feljelentést tett a rendőrségen – írtuk korábbi cikkünkben.

Stefka blogján fakadt ki a Momentum ellen, szerinte akciójuk vészjósló időket idéz, ők "Lukács György szellemi gyermekei", és csak a hatalmat akarják megszerezni, pártolnak mindent, ami erőszakos, és tagadják mindazt, ami nemzeti. 

Egy tőről fakadnak. Száz év se telt el az 1919-es kommün óta, a gyilkolásba, rombolásba soha el nem fáradó Lenin fiúk ismét feléledtek

- írja már a bevezetőben a kommunista állam kitüntetésével is rendelkező, de jelenleg kormánypárti és nemzeti újságíró.

Stefka ír az európai unió által viselt, Magyarország ellen folytatott "lejárató háborúról", majd bejegyzése végén párhuzamot von a 100 évvel ezelőtti eseményekkel. Szerinte most is háború van, engedély nélkül foglalják el az utcákat, semmibe veszik a Parlament és más hivatalok tekintélyét.

A bejegyzés végét érdemes szó szerint idézni:

Ez, ami történt, az a Charlie Hebdo elleni terroristatámadással ér fel. Ott tucatnyi újságírót gyilkoltak meg. Most az egyszer csak kamerával hatoltak be egy szerkesztőségbe, de legközelebb Fekete-Győr Andrásék kezében géppisztoly lesz. Ugyanilyen bután, békésen fognak ránézni az újságírók akkor is a támadókra? Akkor is meglepetés lesz? Még mindig nem világos, hogy az ő szavuk az erőszak? Ezek nem akarnak békés eszközökkel szót érteni a másikkal.

Nem akarnak választást. Mert nincs szavuk, nincs érvük. Számukra sürgős a hatalomátvétel. A megbízotti pénz fogyóban. A kérdés az, hogy a szabad választás által megszerzett hatalmat, csak úgy simán, fenyegetőzésre átadjuk- e? Meddig terjed az angyali türelem?

(Címlapi kép: MTI/Marjai János)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Ez a Stefka István egy gerinctelen csiga, vagy csak egy szellemileg leépült demens ex kommunista ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Nem érdekes mindig valaki kioktat minket, aki valamikkor a volt rendszerekben nagyon jól élt, mert ményen volt a nyelv - vizsgája valakinek a hátsójába.
Oktat demokráciáról, emberségről, hazaszeretettről.
Kiáll a magyarság mellett teljes tyúkmell szélességgel.
Ha közben nem változik valami addig hit hú ,ha változik akkor megint nemzeti komcsi vagy nem?
Béla333
Tegnap este volt a Csatt című műsorban a köpönyegforgató csúszó-mászó!
Képtelen voltam végignézni, amikor arról kezdett el hazudozni, hogy neki tulajdonképpen semmi köze nincs az állami pénzből kitömött CÖF 500 milliójához!
Undorító gerinctelen csiga!
kukac50
Örülnék ha puskával mennének be a parlamentbe,mert akkor a férgek menekülnének!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.