Kiss Szabolcs, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte Gyulán a vasárnapi időközi képviselő-választást, amelyet a korábbi fideszes képviselő, Balogh Lajos váratlan halála miatt kellett kiírni.

Becsyné Szabó Márta jegyző az MTI-nek elmondta: a 2662 választásra jogosult állampolgárból 978-an vettek részt a szavazáson, ketten adtak le érvénytelen voksot. A részvételi arány 36,7 százalékos volt.

Kiss Szabolcsra 549-en, Bagi Csillára, a Gyulai Városbarátok Köre jelöltjére 387-en, Kiss Ibolya Brigitta, a Haza nem eladó mozgalom párt jelöltjére 31-en, a Magyar Munkáspárt színeiben induló Dandé András Endrére 9-en szavaztak.

Máthé Zoltán, a DK jelöltje és a függetlenként induló Megyeri György Roland pénteken visszalépett az indulástól – mondta a jegyző.

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Eszem áll meg, ha a 18-as választáskor is kevesen mennek el szavazni, újból ez a kretén undorító, faßforma, tolvaj bagázs fog nyerni. Akkor le lehet húzni a klotyón ezt az országot, mert odavaló.
F_Viktor
Nagyon alacsony volt a reszvetelli arany, tarolt is a fityeszes jelolt.
Ugy latszik a magyarok tobbsegenek megfelel ez a rezsim. Csodak nincsenek, nem tudom honnan varjatok a segitseget, mi ti magatok keptelenek vagytok ra!?
lampa laz
Eszem áll meg, ha a 18-as választáskor is kevesen mennek el szavazni, újból ez a kretén undorító, faßforma, tolvaj bagázs fog nyerni. Akkor le lehet húzni a klotyón ezt az országot, mert odavaló.
JAJMÁR
Nyugalomban és békében akar élni távol a politikától a - terjed ez a félelemszülte hülyeség - szerencsétlen választó, ezért már nem is választ?
adrenalink
@F_Viktor: A 2014-es választások után valaki azt írta itt, hogy Brüsszel miért nem csinál valamit, mert nyilvánvaló, hogy csalással nyert a fityisz. Írtam neki, hogy az nem jutott eszébe, hogy el kellett volna menni, és nem a fityiszre szavazni, de nem válaszolt...
solidedge
A többség valószínű zsigerből utálja a Fideszt. Viszont jól tudják, a város csak akkor tud fejlődni, ha beállnak a hűbérúri rendszerbe. Egyébként a fanatikus Fidesz hívők részvételi aránya mindig magas, ez esetben a választópolgárok 20 %-át teszik ki. Ha Fideszes lennék most nyugtalankodnék a 2018-as választás előrelátható eredménye miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.