A Facebookon nyugtatott meg mindenkit a Budapest Park vezetősége: 2019 végéig érvényes bérleti szerződésük van a fővárossal.

Vasárnap röppent fel a hír, hogy bezárhatják a Budapest Parkot, a főváros legnagyobb szabadtéri rendezvényét, mert a helyére a ferencvárosi önkormányzattól többen is P+R parkolót álmodtak. 

Az ügyről megkérdezték a Budapest Park vezetőségét is, akik maguk is furcsállták az egészet, lévén, hogy az ötletek arról szóltak, csak bizonyos időszakokban legyen fizetős parkoló a hely területén. Ez rövidebb programmal és évenkénti újrabetonozással járt volna – írtuk korábbi cikkünkben.

A Budapest Park vezetősége vasárnap éjjel a Facebookon a következő bejegyzést írta:

 

Köszönjük az érdeklődést és a támogatásotokat!

Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, a Budapest Fővárossal kötött bérleti szerződésünk 2019 végéig érvényes, semmilyen hivatalos jelzést nem kaptunk arról, hogy bárki korlátozni szeretné a működésünket, eddig mind a kerületi, mind a fővárosi önkormányzat részéről pozitív hozzáállást tapasztaltunk. Büszkék vagyunk rá, hogy évek óta konfliktusmentes a működésünk, és bízunk benne, hogy ez így is marad

- olvasható a bejegyzésben.

(Címlapi kép: Facebook/Budapest Park)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.