A párt “csodafegyvere” besült, magyarok millióit verték át, most viszkethetnek igazán azok a tenyerek... A gáz természetese hazánkban is világpiaci áron érkezik, de a Rogán Antal-féle offshore gázértékesítőnek, a MET-nek köszönhetően amit mi megspórolhatnánk a sárga csekken abból nyereséget termelnek az arctalan fideszes milliárdosok.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
fény derült?
kinek?
Akinek volt értelme az eddig is tudta, akik meg nem azoknak fontosabb a vakhit! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@nemkati: Igen, közben rájöttem, mekkora marha vagyok...
Két eset lehetséges:
- a pestibulvár az a kivétel, ami erősíti a szabályt,
- megszaggatom a kaftánomat, és rákapok a bulvársajtó élvezetére...Mi van Repülős Gizi nénivel? Megöl a kíváncsiság!
nemkati
@eugen4402: Már szinte minden újságban megjelent ez a hír, miért pont a pestibulvár a hibás, de @ANKA: a bűnös, miért onnan tette be a cikket!

Engem az bosszant, hogy már évek óta megy ez a rezsiátverés, évek óta nyilvánvaló hogy hülyének vagyunk nézve, miért most borult ki a bili, amikor már évek óta fizetjük a felcsökkentett rezsidíjat?
JAJMÁR
Dehiszen ez nyílt titok. Mégis

Brüsszelre vicsorognak az illipsik, nehogy elvegye a rezsicsökkentést. Az emberi hülyeség határtalan ... mondta Einsten?
Hát igaz!
Sámannus
Az én rezsimet még hét éve az MSZP csökkentette, a panelprogrammal, és akkor csökkentették a helyi távhődíjat is 20%-al.
Azóta is az a legfontosabb csökkenés, a házi mérlegben. A fityesz a nyomába sem ér. Azzal nem dicsekednek, hogy teljesen leálltak az lakossági energiahatékonysági programok.
hetöndöe
@Sámannus: Magyarázhatod ezt a sok húgyagyú sorosozós papagájnak,náluk a tények nem számítanak.A szocik alatt fel volt állványozva a fél lakótelep,mert mindenhol szigeteltek,most meg csak a nyilas duma van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.