Az MSZP ferencvárosi képviselője és a helyi Fidesz nagy egyetértésben szeretné bezáratni a Soroksári úton lévő Budapest Parkot. Az MSZP-s Pál Tibor azt javasolta, hogy Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye parkoló legyen.

Bácskai János, a Fidesz-KDNP színeiben megválasztott polgármester pedig a jegyzőkönyvek szerint már 2015. október 15-én beállt az ügy mögé, és azt mondta: "azon leszek, hogy minél előbb parkolási övezet legyen a Budapest Park területén, még ha ez a fiatalság rovására is lenne."

Ez a nagy egyetértés és a Budapest Park ellen intézett támadás információnk szerint kiváltotta az MSZP országos vezetésének rosszallását. Ujhelyi István alelnök, a párt EP-képviselője pedig úgy döntött, nyilvánosan is nekimegy a tervnek, illetve saját párttársának.

Ujhelyi éjszaka ki is fakadt a Facebookon:

„Na neee! El a kezekkel a Budapest Park-tól!”

Szerinte a hazai könnyűzenei élet "kedvelt koncerthelyét, tízezrek egyre inkább kultikus találkahelyét nagy baromság lenne eltiporni!"

Ujhelyi Pál Tibornak is beszólt: "a ferencvárosi képviselőnk nem egyenlő az MSZP-vel!

Tibi és a helyi Fidesz keressen más nünükét magának!”

Fontos megjegyezni, hogy itt nem országos pártdöntésről van szó, vagyis a ferencvárosi képviselőt jogilag nem befolyásolhatja az országos pártvezetés álláspontja. A jelölés a következő választásokra azonban az MSZP elnökségének kezében van.

A labda azonban most már nem a ferencvárosi önkormányzatnál pattog. Az, hogy akkor most lesz-e idén és jövőre Budapest Park, vagy a szervezőknek új hely után kell néznie, az csak a Fővárosi Önkormányzaton múlik. – írja az Index.

Címoldali kép forrása: Ujhelyi István Facebook oldala

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
2019-ig ugyan érvényes szerződésük van, de ezt egy törvénnyel a holnapi kávé mellett a fidesz elsöpörheti, és vagy stadion lesz, vagy búcsújáró hely szt. Orbán mennybemenetele napjára. Nehogy már a pórok valahol is jól érezzék magukat!
Sziszifusz
A Soroksári úton levő Budapest Parkot helyezhetnék a Várkert Bazár területére, a volt Budai Ifjúsági Park helyére. Otta fiatalok, szüleik, nagyszüleik utódjaként, szórakozhatnának úgy mint az egykoriak. A soroksári úti parkolóval pedig az autósok lehetnének elégedettek.
eugen4402
Olyan pártban, ahol lehet egyéni véleménye a tagoknak, ott - szerintem - természetes, hogy viták alakulnak ki. Sok éve azért sír a média, miért nincs elég P+R parkolóhely a fővárosban. A fiatalok pedig bulizni szeretnének... Nem lesz könnyű, mindenkinek kedvére dönteni!
Equus
kevesebbet kellene lopni, kevesebb prémiumot szétszórni a Fővárosnak, akkor talán jutna egy korszerű P+R-ra is és a bulizóhely is maradhatna.
Nem értem, mitől válnak feledékennyé az idősödő emberek... már kiment az agyukból, h vmikor ők is masztival kezdték a nemi életüket, h a kályhacsövet is megdugták volna, h valamennyien Mme. Curie vagy Napóleon lettek volna?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.