Aláírásgyűjtésbe kezd az LMP, hogy így kényszerítse ki a népszavazást a paksi bővítésről - ezt az ellenzéki párt két társelnöke jelentette be hétfőn, a Batthyány térre kihelyezett standjuk előtt tartott sajtótájékoztatójukon. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Orbán kommunista lett" ez igen nagy sértés a kommunisták szemében, a Cosa Nostra semmi?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Orbán komcsi lett ??? Mindig is az volt...
Béla333
"Orbán Viktor mára kommunista lett - jelentette ki, emlékeztetve a miniszterelnök korábbi szavaira, miszerint ő nem kommunista, hogy az emberek ellenében kormányozzon."
quadrocopter
"Orbán kommunista lett" ez igen nagy sértés a kommunisták szemében, a Cosa Nostra semmi?
Béla333
Én megyek aláírni, hogy legyen népszavazás! Gondolom ez sokakat nem ráz meg...
Béla333
@durbincs: 15.02
Sokszor inkább az LMP, mint egy olyan hazaáruló mocsok társaság, akiket a jelek szerint te szeretsz: a Fidesz! Börtönben fogjátok végezni, vagy bitófán!
coni
@Béla333: Mindketten tudjuk, hogy van több millió szavazó a Kubatov listán akikhez értelmes szó nem jut el csak a tömény demagógia.
Az LMP minden programpontjával egyetértek. De ha rájuk szavazok elveszik a szavazatom mert csak pár százezren értik amit mondanak, így ki fognak esni a parlamentből. Hacsak észhez nem térnek és össze nem fognak legalább a kis pártokkal (az MSZP már átállt a Fideszhez).
Megengedhetetlen ha valaki politikára adja a fejét, hogy idealista álmokat kergessen és ne a választók érdekét nézze.
papa.49
@Clavigo: Csatlakozom hozzád, MINDIG IS AZ VOLT, csak addig kekeckedett a szocializmusban míg nem volt más, mihelyt lett jobboldal rögtön odasenderedett, a fazékhoz!!!
'90 előtt az volt a baja, vidéki szarcsimbók lévén nem fért be az elitbe, mihelyt lehetett már helyezkedett mdf. kisgazdák, kdnp, az ördöggel is összeállt volna hogy hatalomra jusson!!!
Béla333
@coni: 15.28
Te állandóan azt sulykolod, hogy miért nem szavazol az LMP-re! Rendben, ne tedd!
Szavazz valamelyik olyan másik alakulatra, akiben megbízol.
Én a jelenlegi választékból csak az LMP mellé tudom behúzni az X-et, a bekerülésükért se aggódj: eddig is mindig önerőből bekerültek a károgók legnagyobb bánatára!
coni
@Béla333: Mégegyszer. 2010-ben azért szavaztam az LMP-re, mert reméltem, hogy bekerülnek. Nem szeretném ha kiesnének, de elkerülhetetlen mert a Fidesznek ez az érdeke és az LMP nem alkalmas az összefogásra, ami nélkül évtizedekig Fidesz uralom lesz.
Meglátod a F. választások előtt leamortizálja/lekarakter gyilkolja az LMP-t valami hazugsággal. Nem tudná ha nem egyedül lennének.
Béla333
@coni: 15.49
Ha egy normális, a mi érdekünkben dolgozó/politizáló pártot egy bűnöző, hazaáruló alakulat le tudja karaktergyilkolni, akkor nem lesz ilyen alakulat 2018-tól a Parlamentben, de én biztos vagyok abban, hogy kell, hogy ez kell az országnak és ezt sokan fogják így is gondolni a szavazófülkékben!

Ha az LMP bármelyik olyan alakulattal a választásokra összefogna, amelyiknek ezt a jelenlegi katasztrófa helyzetet "köszönhetjük", akkor rám, mint szavazóra ne számítson! Semelyik nem számolt el velünk a közelmúltjával, így bárkivel ezek közül összefogni egy ugrás lenne a sötétségbe!
nyanya001
Már az anyatejjel szívta magába.
Meg a lopást, hazugságot, mutyizást, szarkeverést...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.