Újabb ülést tartott hétfőn a fővárosi metrókorrupciót vizsgáló fidesz–KDNP-s munkacsoport, számolt be a Magyar Nemzet. Minden szál Demszky Gábor volt főpolgármesterhez, az egykori szabad demokratákhoz, valamint a szocialistákhoz vezet, legalábbis ezt állapította meg Borbély Lénárd, a munkacsoport vezetője, hozzátéve, hogy annak ellenére is tisztábban látnak a 2007 és 2010 közötti eseményekben, hogy a közlekedési céget irányító testület kilenc egykori tagjából csak ketten mentek el a meghallgatásra. A mai téma a metró több mint 400 milliárdos beruházása és a 167 milliárd forint ellopásáról szóló OLAF-jelentés volt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Hát ki a túróhoz vezetnének a szálak?
Ez az egész Demszky "biznisze" volt!
papa.49
Ez a Sukoró ügyre hasonlít, itt se tudják ráhúzni a vizes lepedőt a delikvensre...
papa.49
A Pap nevezetű ,,szagértő,, megállapította, túl sok betont, és túl drágát használtak fel, hát ,,csókoltatom,, a szagértőt, ha beomlik valami a kevés, vagy gyenge beton miatt akkor mit hazudik!!!
Béla333
@papa.49: 19.11
Azért van egy nagy különbség: itt nem a mindkét irányba hárító Polt féle bűnpártoló ügyészségnek kell eldönteni, hogy történt-e korrupció (mint ahogy Sukoró ügyében történt), hanem az OLAF már vissza is követel valami 55-60 milliárd Forintot!
papa.49
@Béla333: Nem mindegy ki lesz a ,,sáros,, ha belegondolsz most nagyon jól jönne a fütyisznek egy a Demszky ellen folyó vizsgálat, a tarlósistinek ugyanúgy kisebbségije van a Demszkyvel szemben, mint a hazugovicsnak a Gyurcsánnyal szemben!!!
NEM A VÉLETLEN MŰVE AZ IDŐZÍTÉS!!!
Béla333
@papa.49: 19.27
Valószínűleg így van, időzítve van az egész, de az biztosnak látszik, hogy sok-sok milliárdot vissza kell fizetnünk.
Ha meg így lesz, akkor annak felelőse kell hogy legyen, mert az nem megy, hogy csak bűn történ(hetett), de elkövető meg egy szál se!
Béla333
"„a 4-es metró beruházása a korrupció melegágya”. Egyáltalán abban a formában a teljes metróépítést értelmetlennek találta. „Az igazgatóságot nem korrumpálta senki, de az látszott, hogy a hatalmas metrómegállók építése, a drága földmunkák, a rengeteg beton felhasználása tipikus hűtlen kezelés” – mondta Papp József, aki a Budapesti Corvinus Egyetemen tanít, s mint mondta, akkori pozícióját felhasználva tanítványainak is elképedve mutogatta az építkezést. Hozzátette: 2010 elején mindezekről cikkeket is írt, például a Hvg.hunak, a Demokratának, és nyilatkozott ezekről a Hír TV-nek is."
mno.hu/belfold/a-korrupcio-melegagya-volt-a-4-es-metro-beruhazasa-2399983

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.