Ungár Péterrel, az LMP és az Európai Zöld Párt elnökségi tagjával készített nagyinterjút a 24.hu. A huszonhat éves férfi édesanyjával, Schmidt Máriával együtt milliárdos vagyont örökölt, jelenleg is cégtársak. ... Az nem fájó, hogy az édesanyja is részt vesz ebben? Ha majd vége lesz a Fidesz-kormányzásnak, mert előbb vagy utóbb vége lesz, és nem lesz szép a vége – ezt remélem a Fidelitasban is tudják –, akkor érdemes lesz arról beszélni, hogy a rendszerváltás idején bátor, jó politikai projekteket elindító emberek miért jutottak oda, ahová. Ezek szerint az édesanyja is egy azok közül, akikkel át kell beszélni, hová jutott, jutottunk. Természetesen édesanyámnak politikai felelőssége van abban, ami most történik. De ezzel újat aligha mondtam.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Úgy általában tele van a hőcipőm a "politikai felelősség"-gel, meg annak a vállalásával!
Ez egy nagy semmi!
Schmidt Mária azzal a sok milliárddal számoljon el az utolsó fillérig, amit például az '56-os évfordulóval kapcsolatban az ő felügyeletével elköltöttek!
Elég kellemetlen egy helyzet ez Ungár Péternek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
@Horizont: Ja. Csak akkor ha az buszon ül amit megtámadtak a feketék.
Béla333
Úgy általában tele van a hőcipőm a "politikai felelősség"-gel, meg annak a vállalásával!
Ez egy nagy semmi!
Schmidt Mária azzal a sok milliárddal számoljon el az utolsó fillérig, amit például az '56-os évfordulóval kapcsolatban az ő felügyeletével elköltöttek!
Elég kellemetlen egy helyzet ez Ungár Péternek!
Veleda
Végre akad egy gyerek, aki föleszmél, hogy mi is folyik körülötte. Anyukának felelőtlensége van, nem felelőssége.
Béla333
@Horizont: 20.05
Vettél te részt pl. egy NAV vizsgálaton? Annaka néhány milliárdnak az elköltésével is olyan szinten számoljanak el, mint ahogy egy NAV vizsgálat során bárkit vizsgálnának.
Tudom, erre tartják az Állami Számvevőszék nevű gitt egyletet, de ezek ugyanolyan bűnpártoló mocskok, mint amilyen a Polt féle ügyészség! Ezektől korrekt vizsgálatot nem várhatunk!
papa.49
@Horizont: Na de a suska elkopott ugyebár???
lampa laz
Ennek a "szegény" gyereknek az anyja egy sorscsapás...
quadrocopter
Jól van öcsi, rendesen vágd pofán anyádat, ha jó kedved van, bele is rúghatsz párat, ja és a halszagú Magyarország "csak" 9 millában fájt nekünk, mond meg anyádnak, a 41 millát csendben tegye vissza a közösbe!
lampa laz
@Horizont: Azért tettem idézőjelbe a szegény-t, mert hát milliádos a lelkem.
A fiú helyébe már közleményben elhatárolódtam volna az anyámtól a politikai nézetei miatt, mert így ellenzékből ilyen háttérrel elég gubancos az ellenkező nézetet képviselni hitelesen. Nemtom az LMP hogy van ezzel.
Az apuka mi volt, műkincsvadász, mert így lelhetett csak marisra valami ótvaros pincbe.
RonaGyuri
Nekem a cikkről a Fidelitászos bábos plakát ugrott be, a milliárdos bábosokról! =))
bakegya
@RonaGyuri: nálam meg a kutyabőrgyártók nemzetgazdaságos kisvállalkozások SIKERE akik minden reggel együtt kávéznak ugyan ,de külön WC-be tesznek egymásra is!
papa.49
@lampa laz: Még vár a kampó, mert nem tudja egyenlőre ki marad felül a végén, mert akkor oda fog állni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.