A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság nyílt közbeszerzést írt ki a rendvédelmi szervek és a honvédelmi szervezetek részére történő gépjárművek beszerzésére. A keret nettó 45 milliárd forint.

A járműveket 14 kategóriába sorolják: az alsó-középkategóriás ügyintézői személykocsitól kezdve, a kisbuszokon át, a speciális kialakítású teherautókig.

Ajánlatot minden kategóriára külön-külön lehet tenni, az arra vonatkozó összeg erejéig – írja a napi.hu.

Az ajánlattétel feltétele, hogy a cég az elmúlt három évben megadott értékű új járművet adott el az adott kategóriában. Az értékek 100 milliótól 500 millió forintig terjednek.

Szintén kategóriánként limitált a járművek átlagos üzemanyag fogyasztása is, ez 100 kilométerre vetítve 6,5 litertől 10.5 literig terjedhet.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Ez a banda éveken át pereskedett Szilvásyval, mert - szerintük - nem fizetett ki néhány facsemetét. Isten, ha vagy a Mennyekben, meddig tűröd ezt? Vagy rajtad is erőt vett ez a magyar zsibbadás..?
Aki Én
Mire készülnek, mitől félnek? Fegyverek, lőszerek, speciális járművek...
Ha ezeket az összegeket, ha a propagandára költött összegeket arra fordítanák amire kell, nem kellene ennyire félniük. Hát nem volna egyszerűbb és célravezetőbb?
Lopni akkor is lehet, ha kormányoznak is közben.
quadrocopter
Lamborghinit vegyetek vazze, azzal lehet menőzni, mert minek Merci járőrkocsi a "Rendőrség - és Feljelentés Elutasító, Valamint Profi Nyomozást Megszüntető és Tüntetést Jogellenesen Betiltó Nemzethy Hatóság"-nak?
Béla333
@eugen4402: 0818
eugen4402 meddig tűröd ezt? A JóIsten nem fog lesújtani helyetted!
eugen4402
@Béla333: Tudom, kedves Béla, csak egy percre "elfutott a méreg"... Szerencsére hamar le tudok higgadni. (Mentségemre Adyt idézném: "Én beteg ember csupáncsak várok, vitézlő harcos nem lehetek.") A Teremtőnél már exkuzáltam, megígértem Neki, a jövőben nem csinálok számára plusz programot. Ámen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.