Simicska Lajos fia, Ádám maga hozta nyilvánosságra: Varga-Bajusz Veronika panaszának helyt adva a Fidelitas kizárta őt a szervezetből. Az indoklás szerint a közösségi médiában tett nyilatkozatai és sajtószereplései sértették a Fidelitas alapelveit. A szervezet elnöke azt mondja: Simicskától korrektebb lett volna, ha maga lép ki.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat attol lehidaltam, hogy meghurcolta a fidesz jo hirnevet es tekintelyet...:o))))

Ez valami rossz vicc? Kulonben ne sajnalja, mert ahol a fidelitaszos egy egesz mondatot nem tud osszehozni a riporter azo n kerdesere, hogy mivel foglalkozik a fidelitasz? hat az jobb is, ha kizarja a soraibol Adamot. Biztos Neki is meg az apjanak is tobb esze van, mint az egesz fidelitasznak, tagostul, elnokostul,...:o))))
Nessy
@karma1: Hogy lehet valamit "meghurcolni", ami nem létezik?
karma1
@Nessy: Hahaha, erre a bravurra a mi csuti miniducenk igenis kepes...:o)))) Nekik van tekintelyuk, meg hirnevuk... (Tudod, Kedves, a negativ hirnev is hirnev, csak akkor nem azt mondjuk, hogy "hires", hanem "hirhedt")
Hiaba, nincsen nyelv jobban arnyalhato , mint a magyar...:o)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.