A Quaestor-brókerbotrányhoz hasonló történet nyomaira bukkant az MNO.hu a letelepedési állampapírok esetében, miután a gyanú szerint 1671 külföldi úgy kaphatott letelepedési engedélyt a programon keresztül, hogy valójában nem vásároltak állampapírt. Az Államadósság-kezelő Központ (ÁKK) adatai szerint a program 2013-as kezdete óta tavaly év végéig 4702 magyar letelepedési államkötvényt jegyeztek le azok a vállalkozások, amelyek engedélyt kaptak a papírok megvásárlására. A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal (BMH) azonban ezektől eltérő számokat közölt, amelyek szerint 6373 személy kapott államkötvényjegyzés címén – tehát nem családegyesítésre hivatkozva – letelepedési engedélyt Magyarországon. Az eltérés azért vet fel súlyos kérdéseket, mert amíg az ÁKK a valós állampapírjegyzéseket tartja számon, a BMH csupán a többségében offshore helyszínen bejegyzett vállalkozások által nyújtott tájékoztatásra hagyatkozik. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy annak a külföldinek, aki...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ezek szerint több migráns van hazánkban, mint amennyit be kellet volna fogadni! Mi van itt akkor... Vagy ők nem migránsok, tehát nem lehetnek terroristák? Hogy kik azok, arról fogalmuk sincs! Tóni ezt is elcsesztétek! És még nem is vettek államkötvényt! Zsebbe fizettek, Tóni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
""Az ÁKK nyilvánosságra hozta: 1671 darab fiktív állampapír nyomja Rogánék vállát""
1671?? Vajon hányadik gyököt vontak az induló adatból?
Manhattan
Ezek szerint több migráns van hazánkban, mint amennyit be kellet volna fogadni! Mi van itt akkor... Vagy ők nem migránsok, tehát nem lehetnek terroristák? Hogy kik azok, arról fogalmuk sincs! Tóni ezt is elcsesztétek! És még nem is vettek államkötvényt! Zsebbe fizettek, Tóni?
papa.49
Roggyanttonyó a nyakad megtudja milyen nehéz a valagad!!!
Cicamama55
Na és ezeknek a pénzes emberek volt-e, van-e köze a migránsok pénzeléséhez?! Pharaon és társai pont azelőtti időszakban érkeztek hazánkba, miután a Fidesz el kezdte emlegetni a migrációról a "jövendő mondást"! Azért az ember elgondolkodik ám, hogy kik mozgatták hátulról a szálakat?!
quadrocopter
Mocskos Trógánt már régen a falhoz kellett volna állítani!

Tehát ha a muszlim pénzes leteszi a zsetont, akkor jó muszlim, képes együttélni a befogadó nemzettel, abszolút nem terrorveszélyes, miatta nem kell megállítani Brüsszelt, nem veszi el a munkánkat, nem párhuzamos, eltérő kultúrájú nemzet tagja, szóval egy fasza csávó!
Mert letette a zsetont, a többi meg a kutyát sem érdekli, akár robbanó őv is lehet a derekán!
papa.49
@quadrocopter: 100 % biztos hogy ezek közt szivárogtak be az Unióba a terroristák, itt minden csont nélkül jöhettek, kiderülhetnek még érdekes dolgok a nyugati robbantgatókról!!!
karma1
@papa.49: Hat hiaba adom en a tippeket, hogy csak EGYSZER valaki hasonlitsa ossze az interpol terroristak ellen kiadott nemzetkozi korozeset, es a letelepedesi kotvenyt vasarlok listajat, es ha csak egy egyezest is talalnak, akkor hazaarulasert siman le lehetne ultetni az egesz bandat.
De nem csak egyet talalnanak (arra mar megvolt pharaon), hanem rengeteget...
papa.49
@karma1: Annyir még a fiúk se hülyék, hogy önként, dalolva dugják a fejüket a hurokba, azt nekünk KELL FELHELYEZNI A TETVES NYAKUKRA!!!
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Nem, ero"zik a Juhasz Peterrel, de ha Peter feltesz neki egy kerdest, akkor kirohan a sajat sajtotajekoztatojarol is... Piti bunozo, aki raadasul meg gyava is...
Sámannus
Ezért menekülnének az unióból ezek a szaralakok, hogy kibújhassanak a felelősség alól. Már seprik a kasszát is hozzá.
Én népi táncot lejtenék örömömbe, ha csak 1600 okmányt adtak volna ki.
Súlyosbítja a helyzetet, hogy ezt a külföldi elit zúdította a nyakunkba, nyilván nem kötve az orrunkra, milyen célból. A pénzéhest fideszes zsarnokok ezt még titkolják, de már húznának el az országból is. Nekünk egy felperzselt kifosztott nyomorba döntött ország marad.
papa.49
@Sámannus: Jól látod a szomorú jövőnket, sajnos!!!
Equus
Hóhér! Teljesítse a kötelességét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.