A hároméves kislány szombaton zuhant ki Kistarcsán a negyedik emeletről, mintegy fél órára maradt magára. A kislány a kórházba szállítást követően hunyt el.

Szombat reggel zuhant ki Kistarcsán egy társasház negyedik emeletéről egy hároméves kislány, akinek testét édesapja fedezte fel, miután hazatért az éjjeli műszakból. A kislány a kórházban belehalt sérüléseibe. 

Mint kiderült, a lányra keresztanyja vigyázott, azonban mintegy fél órára magára hagyhatta a kislányt aznap reggel, nem várta meg egyik szülő hazaérkezését sem. 

A szülőket az ÉKE Jogvédő Egyesület képviseli, vezetőjük, Száva vince a következőt nyilatkozta a Blikknek:

A szülők, álláspontunk szerint, semmilyen szinten nem felelősek a tragédiáért, hiszen fogalmuk sem volt, hogy a nő, akire bízták imádott kislányukat, előbb elmegy a lakásból, mint hogy ők hazaérnek a munkából (...)

Ezt a személyt évek óta ismerték, és megbíztak benne, hiszen az utóbbi időben többször is elvállalta a kicsit éjszakára, és soha nem történt semmi baj. Neki csak nyolcra kellett munkába mennie, mégis reggel hatkor kilépett a lakás ajtaján, otthagyva Pannikát.

A kislány felvette a kis csizmáját, egy széket húzott az ablakhoz, onnan először a radiátorra lépett fel, majd felkapaszkodott a nyíláshoz, ahonnan aztán kizuhant. A szülők a tragédia óta nem találkoztak a nővel, aki egyedül hagyta gyermeküket. Nem is akarják soha többé látni, azt azonban nagyon szeretnék, ha megkapná méltó büntetését.

A rendőrség egy huszonöt éves nőt hallgatott ki gyanúsítottként az esettel összefüggésben.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szettevette
A helyükben én sem bírnék ránézni sem. Ugyanakkor, nagyon sajnálom szegény kis nőt (is), mert lehet, hogy megkapja méltó büntetését, de sajnos a lelkiismeretével saját magának kell elszámolnia. És bizony a helyében én ebbe beleroppannék! Én elég majrés szülő vagyok. Tapasztalatból tudom, hogy nagyon hamar megvan a baj. De egyébként sajnos van az a helyzet, hogy a szülőnek dolgoznia kell, és nincs kire hagynia a gyereket. Lehet, hogy hihetetlen, és igaz, hogy már 45 éve történt, de nem jártam óvodába, hanem 3 éves koromban egy hónapban 1 hét volt amikor a szüleim egy szakra kerültek, és egyedül voltam otthon. Anyukám elmondta, hogy ne nyúljak tűzhöz (mert akkor még kályhával tüzeltünk, és főztünk), rajzolgassak, játsszak szépen a babámmal. A szomszédokat megkérte, hogy figyeljenek rám. Igaz, hogy nagyon jó gyerek voltam, de én magam sem mernék egy ennyi idős gyereket egyedül hagyni. Valószínű az én védőangyalom nagyon vigyázott rám. Nagyon sajnálom szegényeket. Borzasztó, hogy ilyenek megtörténnek.
1magyar
@szettevette: Igen, abban az időben sokunkat hagytak magára, nem volt gyes,gyed stb.
A szerencsének vagy a védőangyalunknak köszönhetjük, hogy élünk.5-6 évesen még a testvérünkre is vigyázni kellett.
elnyomott
Esetleg ha rácsot szerelnek az ablakba a nagyon gondos szülők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.