A gyermeket vállaló családok támogatásának növeléséről tárgyal szerdai ülésén a kormány - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Székkutason. A gyermeket vállaló családok támogatásának növeléséről tárgyal szerdai ülésén a kormány - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Székkutason. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/02/02/lassan-irom-hogy-a-fidesz-is-ertse/
Lassan írom, hogy a Fidesz is értse. Jobban kommunikálható az átlaghülye átlagmagyar átlagember felé az, hogy a kormány csökkenti az adókat és támogatja a családokat, nem beszélve az ingyenes gyermekétkeztetésről! Csakhogy mi – akik már felneveltük a gyermekeinket, vagy akik még nem vállaltak gyermeket, esetleg nem lehet gyermekük – fizetjük a családi adókedvezményt és a csökkenő SZJA-­t, ahogy az “ingyenes” gyermekétkeztetést is. Holott mindenki jobban járna, ha nem kegyként osztogatott támogatásokra kellene számítania, hanem normális bérekre, amiből képes eltartani és felnevelni a gyermekeit, illetve amiből maga is meg tud élni, akár még félre is tud
tenni idős korára. Ma ez esélytelen a legtöbbünk számára. Felhívnám továbbá a kedves szurkolók figyelmét, hogy a milliószor beharangozott SZJA csökkentés ellenére több az elvonás 2016­-ban, mint 2010-­ben. Ez csak úgy lehetséges, hogy a SZJA csökkentéssel párhuzamosan bevezettek egyéb – nem annyira reklámozott – elvonásokat. Mindezeken felül a kedves agyonra védett és nagyon jól járó kisember fizetheti a magasabb ÁFA mellett a szintén nemrégen bevezetett útdíjat is, csekkadót és ki tudja mit. Hurrá! Elhiszem én, hogy hülyének lenni jó, a polgárt hülyének nézni még ennél is sokkal jobb. De lehet, hogy nem célszerű hosszútávon.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/01/bari.jpg
A bárányba öltözött rókavigyorú Lúzer Jani megígérte a családok támogatását. Ha jól értelmezem Lúzer Jani szaporodási biztos úr mondandóját, jelen állás szerint az a gond, hogy akik jó anyagi körülmények között élnek, azok nem vállalnak gyermeket, akik vállalnak, azok meg nem élnek jó anyagi körülmények között. Ezért összhangot kell teremteni. A kérdés – ismervén a Fidesz agyafúrt gondolkodását ­, hogy a gyermeket vállaló, de nincstelen családoknak adják a gyermektelen gazdagok vagyonát, vagy a tehetős családok között kiosztják a szegények gyermekeit? Mert amennyiben az a cél, hogy a gazdagok szaporodjanak, a legegyszerűbb lesz betiltani a gyermekvállalást bizonyos jövedelmi szint alatt, felette viszont kötelezővé kell tenni. Propagandából nem lehet megélni
A gyermekes család nem csak úgy lesz. Úgy kezdődik, hogy nincs gyermek, aztán van. Ha a
gyermektelen családoktól, vagy a még család nélküli egyedülállóktól veszi el a kormány azt a
forrást, amelyet a többgyermekes családok támogatására fordít (családi adózás), akkor
kevesebben tudnak gyermeket vállalni. Minimálbérből, de még átlagfizetésből sem egyszerű dolog gyermeket vállalni. Megszületnek azok a gyermekek, csak már nem Magyarországon. De nem baj, majd hazudik valamit az éppen illetékes. Esetleg összehasonlítja a születések számát az albán kecskepásztor fogainak számával és biztos, hogy a születések száma győz. Soha a büdös életben nem volt olyan a alacsony a születések száma, mint a családbarát Orbán kormány regnálásának bármelyik, szabadon választott időszakában. Ennek több oka is van. Miután én is egyike vagyok annak az 5 millió embernek, akik kipottyantak Orbán Viktor kegyéből és kölcsönösen teszünk egymásra innentől kezdve, csak úgy barátilag elárulok néhány titkot. Szaporodásügyileg. Tudom, hogy a Gulyás Gergelyeknek és hasonszőrű társainak hiába is mondanám, nem is nekik mondom. Csak úgy, a jövőre tekintettel.
Eladott Ország
@nyanya001: www.karpatinfo.net/cikk/kulfold/tokaj-hegyaljan-kaptak-millios-birtokot-lazar-gyerekek?page=1
A fideszes politikus két fia nevén majdnem másfél hektár szőlő van . A vásárlásnak Lázár János vagyonnyilatkozatában nincs nyoma. Meg amiről egyenlőre még nem tudunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.