Ezt mondja Róna Péter, aki szerint a kormányfő jelenleg éppen erre készíti fel a magyarokat. "A magyar gazdaság ez EU-támogatásokból, az emigránsok hazautalt pénzeiből és a multinacionális cégekből él. " Az Orbán-kormány nem akar sorsközösséget vállalni Európával. "Ő a magyar szuverenitás mellett kardoskodik. Nem lehet a magyar szuverenitás mellett kardoskodni és ugyanakkor Európa részévé válni. " (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a helység kalapácsa
orbán egy geci
Mi az, hogy "geci"?
A geci azt jelenti, hogy valaki a rosszabbnál is rosszabb, egy hulladék, az emberi produktum legalja - gondolkodásmódban, érzelemvilágban, mentálisan: a céljait tekintve, hogy mire képes a céljai elérésében mindent és mindenkit félresöpörve magalkuvást nem tűrően..
orbánban minden rosszaság együtt jelen van.
Ezért orbán nem simán geci, hanem vérgeci
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@silber13: pontosan ezért fogja megtenni, csak előre menekülhet.
bakegya
@Macskaszem: ez a lényeg-és mi egy megosztott,gazdaságilag szarrávágott vegetáló országban nyomorban nyakig nyöghetjük a titkosított bevállalásaikat.
bakegya
Kiélvezi a virtcsaftot .VÁLASZTÁSI KAMPÁNYFOGÁSNAK HASZNÁLJA AZ EU NYOMÁSÁT !!!
A civilek vegzálása,a Sorosozás-és az egyetemi fel-és kiforgatás mind-mind ugródeszka az újraválasztásosdi 50%-fölé tornáztatására-furmányos bűnbandát gyűjtve maga köré akik rángatják az OROSZLÁN BAJSZÁT-A FÉLELEM FENNTARTÁSÁRA PEDIG A MIGRÁNSOKKAL RIOGATÁS-NA EZ MEGY A DISZNÓSÁGGAL FŰSZEREZVE.
SZARNAK EZEK A NEMZETRE A MÉSZÁROSSAL KÖZÖSBE!!!
papa.49
Ha elfogy a zseton arra megint csak a nép szegény része fog rábaszni, akiknek nincs 1 hónap kitartásuk se!!!
tudode
Már régen el kellett volna hagynia a politikai pályafutását, ha nem vesztette volna el a JÓZAN PARASZTI ESZÉT, hiszen a MAI NAPIG NEM TUDJA MEGKÜLÖNBÖZTETNI A KÖZPÉNZT A zsebpénzénél a bíróság többszöri ítéletére sem!
.
A magyarok hátán akár évtizedekig is lehet fát aprítani, de HA BEINDULNAK, MEGREMEG A FÖLD még a SUNYI NER lába alatt is.
.
ÉS AKKOR nem szégyen a FUTÁS!
Borsodi
Kivezet minket mint vakot a sötétből. Talán megvezet minket orrunknál fogva mint a marhákat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.