A keddi özönvíz megbénította a főváros tömegközlekedését, ezért sokan próbáltak taxival hazajutni.

Így tett az a család is, akik egy ballagásról igyekeztek volna otthonukba. A taxis diszpécser azt mondta nekik, hogy a taxis nem találja a címet, úgyhogy a szakadó esőben arrébb kéne menni 500 métert, majd ott várja őket.

Az autónál azonban durva megaláztatás érte a családot. A sofőr nem engedte beszállni őket, mert vizesek voltak. 

Nagy nehezen odaértünk a taxihoz, a sofőr azonban nem engedett minket beszállni, mondván vizesek vagyunk. Sajnos nem tudtam elmagyarázni neki, hogy pontosan miatta vagyunk ennyire vizesek, mert felhúzta az ablakot és kattant a központi zár. A hatéves gyerek közben remegve zokog a kezemben. Mutattam a taxisnak, nem hatotta meg. Még álltunk az esőben egy darabig, mert sehova nem tudtunk behúzódni, a taxis telefonált, majd elhajtott abba az irányba, ahol minket kellett volna felvennie. Végül egy kínai étterem tulajdonosa hívott be minket, száraz ruhát és meleg levest adott, így mégiscsak megmaradt egy pici az emberségbe vetett hitemből

 - mesélte az Indexnek a család egyik tagja.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Kívánom annak a taxisnak, hogy rohadjon szét a kocsija és jó sokáig ne tudjon taxizni!
Equus
hát a kalányos családot nem vette fel a taxi? Milyen világ már az ilyen, he ? More! A rák egye ki a mejjét a taxisnak, he... Ompuccmanus gyere mán, jogaink vannak!!!
glorianna
"A taxis diszpécser azt mondta nekik, hogy a taxis nem találja a címet, úgyhogy a szakadó esőben arrébb kéne menni 500 métert, majd ott várja őket."
Khm.. a mai navigációs készülékekkel? Nem találja a címet? És taxizik? Nocsak... Ilyen ürüggyel a navik előtt 50 évvel sem lehetett utast ugráltatni.
pungapeter
Nagyon szép szotyiszemű propaganda, az equus féle szélső-rubeloldaliaknak. Hát képzeljük el, meleg erős-savanyú-keserű- levest kaptak és nájlonzacsiból készült törölközővel itatták fel magukról a vizet. Ezek a migráns vendéglősök ilyen szociálisan érzékenyek. Bezzeg a gonosz bennszülött (magyar) taxis ha nem esik az eső még hátba is rúgta volna a ronggyá ázott potenciális utasokat. Én teljesen meghatódtam. Holnap sziamiaút ki is rántom ebédre a családnak.
wagabund
...remélem tanultak az esetből...taxiba soha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.