A TEK javaslatára döntöttek így, nemzetbiztonsági kockázatot jelentett a Jobbik körül feltűnt szélsőjobbos spindoctor. Dowson az új szélsőjobbos mozgalom körül is sertepertélt.„Dowson James brit állampolgár Magyarországon nemkívánatos személy, akit a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal Magyarország területéről kiutasított, egyidejűleg vele szemben beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el. Az idegenrendészeti intézkedésekre a Terrorelhárítási Központ javaslatára került sor” – erősítette meg a magyarnarancs.hu értesüléseit a Belügyminisztérium. Napokkal ezelőtt értesültünk arról, hogy James Dowson nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarországra, ezért még hetekkel ezelőtt kiutasították Magyarországról. Ezt hivatalos forrásból meg is erősítették most – amikor Dowsont megkérdeztem erről, ő csak annyit válaszolt Facebookon: „Te drogoztál?” Dowson közel került a Jobbikhoz. A párt egyik területi képviselőjével közösen fotózkodott, de ezt megtette a Betyársereg képviselőivel is...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: pungapeter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
2006-ban, Vona lepatkányozta orbánt. mer nem állt az akkori puccsisták élére. ma már mint egy putyinos váltópárt kéjeleg ellenzéki szerepben.
A ciklus elején pedig még jobbos 80%-os erődemonstrációt huhogtak. A szerepek szépen tisztázódnak miért volt az ámokfutás, ki mozgatja a szálakat.
A rendőrgyilkosság után már tisztázódik, a háttérben legalizálni igyekszik magát a széljobb, mert a tejbepapit nem szeretik, csak Molotov koktéllal.
Ja és a lóvácska is folyik hozzájuk, de csak annyi amivel kompromittálják egymást.
pungapeter
@desiro: a kiutasított félkegyelmű szélsőjobbos kavarógép egyetlen országnak sem köztársasági elnöke. Értelmezhetetlen blődség összemosni a két személyt.
Ördögvadász
Csak feltételezni tudom, mekkora nyomást gyakorolt a Central Intelligence Agency a magyar kormányra?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.