Az életszínvonal, a szakmai lehetőségek és a „civilizált” fizetések tartják külföldön a magyar fiatalokat. Nézzük a részleteket! A negatív közhangulat, az elmélet központú oktatás, a jelenleg uralkodó hazai munkaerő-piaci helyzet visszatartó erő a hazatérésre, állítja a 2010 óta külföldi továbbtanulásra felkészítő Engame Akadémia legfrissebb kutatása. Az egyes hazai szektorokat érintő óriási munkaerőhiányra való tekintettel azonban nem titkolt távlati célja az Akadémiának, hogy elérje, a több száz külföldön tanuló diákja közül, az egyetem elvégzését követően minél többen térjenek haza, számolt be a kutatás eredményeiről és az Akadémia törekvéseiről Lévai Balázs, az Engame Akadémia alapító-ügyvezetője. Népszerű célpontok

Forrás: profession.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha a külföldön tanuló diákok megtudják, hogy honnan indultunk és hová jutottunk. És ha nem, akkor meghosszabbítjuk az időtartamot, mint a nemzeti konzultáció esetében. Lovasberényig. Aki látja ezt a fékevesztett harácsolást, ezt a végtelen pofátlanságot, ezt a gyomorforgató, aljas, embertelen, korrupt rendszert, az nem tér haza.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/04/bz.gif
Ez az ország már elveszítette a magasan kvalifikált rétegének jó részét, nem is egyszer. Utoljára 1956-­ban és most is. Aki még itt maradt, az elmegy. És? Akkor minden rendben lesz? Mészáros Lölö és a többi sajátláb majd visszalapátolja a kitalicskázott pénzeket? Vagy újra megtermeli a javakat a békemenet? Lemondanak a nyugdíjukról a kedves honvédő nénik és bácsik? Vagy pedig újabb győzelem elé néz Orbán? Ha kivágják az országot az Unióból, akkor lesz teljes a siker? A gyere haza fiatal projekt nem jött be. Végiggondolta azt mindenki, hogy mi fog történni azokkal, akik külföldön dolgoznak, ha hirtelen nem lesznek uniós polgárok és elveszítik azokat a jogaikat, amelyek most megilletik őket? Hm? Akkor jó lesz, megnyugszik mindenki és végre szabadok leszünk? Legfeljebb majd agyonverjük azt a néhány százezer hazakényszerült honfitársunkat, akik megtapasztalták, milyen demokráciában, normálisan élni és hőbörögni kezdenek? Esküszöm, ezt is el tudom képzelni, hogy a másfél millió agyhalott képes lenne nekimenni a saját gyerekeinek, unokáinak is. Viktorért mindent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.