Azt mondta: 2030-ra azt szeretnék elérni, hogy 30 ezerrel nőjön a magyar lakosság száma. “Nagyon nehéz lesz megfordítani, de minden döntésünket az alá kell rendlenünk, hogy ne fogyjunk el, nagyon egyszerű ennek a magyarázata, aki teleszüli a világot, azé a világ!” Korábban már Kövér László is beszélt arról, hogy a lányok dolga az, hogy unokákat szüljenek. Vállalhatatlannak tartja Németh Szilárd kijelentését az LMP társelnöke. Szél Bernadett szerint a Fidesz alelnöke megsértette a nőket, ezért távoznia kell a közéletből. Az ellenzéki politikus azt mondta: a rezsibiztosnak fogalma sincs a nők életéről, így arról sem, hogy mit jelent az, ha valaki gyermeket vállal, vagy éppen nem lehet gyermeke. NYF-kommentár: Hova szüljenek, drága uram? Mire? A 47 ezres közmunkára? A méregdrága albérletekbe? A rohadó kórházakba? Talán nem lopni kellene 7 éve, hanem olyan országot teremteni, ahol van perspektívája gyermeket vállalni!

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nem hiszem, h apád élvezte azt a pillanatot amikor anyádba lökött.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Nem hiszem, h apád élvezte azt a pillanatot amikor anyádba lökött.
adrenalink
A magyar nők hazafias kötelessége, hogy "telesz@rják" ennek a ganénak az undorítóan mocskos pofáját!!!
justhpeter
Erre használja a fideSS a Rezsi Szilárdot. Nyilvánvaló provokáció, hiszen ez a szerencsétlen azzal sincs tisztában, hogy a nők is szavazók Magyarországon és ezek a primitív provokációk visszaüthetnek. És most felejtsük el, hogy az ezen a szinten álló megszólaló a párt alelnöke, csak kérdezzük meg Novák Katalint a családügyi akárkit, mennyire kontra-produktív, ha a párt ezen a szinten kommunikálja a fontos kérdéseket.
Cefi
Szilárd! A világ jobban járt volna, ha anyád helyetted a méhlepényt neveli fel.
szaboria1
Akkor rajta érd útól a főnököd csinálj még vagy 2 - 3 gyereket.
lampa laz
@szaboria1: Ezek az idióták ne szaporodjanak tovább, mert már így is túlnépesedés van belőlük, lásd fidelitas ezek bizonyították már, h szilárd-kósa IQ színtjét verik.
kamazuka
Szerntem a magyar nők ,anyák elvárják,hogy egy fizetésből is tisztességes színvonalon elltartható legyen egy család. Ha utódok számának növelése a cél,akkor az anyagi,megélhetési biztonságot is szem előtt kell tartani.
B+ vidéken is!
Érted?
dr. prédikátor
Annak idejé apád a faszára húzta volna a gumit, ne a sétabotjára!!! Jobban jártunk volna!!!GECI!!!
glorianna
@szaboria1: Na ne... azt sem értem, hogy egyáltalán akadt nő, aki lefeküdt ezzel a hájfejjel :O

Egyébként pedig jellemző, miként "tisztelik" fideszék az anyjukat, a nővérüket, a húgukat, a feleségüket, a lányukat...
tudode
A "nőknek" több eszük, felelősségérzetük van, mint ezeknek az egyre silányabb tőkfejbejeknek, se lakhatásra, se tisztességes megélhetésre nem fordítottak gondot a STADIONERDŐK árnyékában. A por népnek maradt a kiszámíthatatlanság, bizonytalanság. A "főnöknek" kellene povedálnia, nem a nőket buzerálni, HOL A LÉ???!!!
Béla333
A hitleri fasizmusban volt olyan, hogy a német nőknek szülni dicsőség és kötelesség.
Meg Német Szilárd/Fidesz gondolataiban.
Ha normális, élhető országot csinálnának, akkor nem mennének el a magyarok az országből, sőt vissza is jönnének.
De Németék azt sem tudják, hogy mi az hogy "élhető ország"?!
feleselek
Én, meg elvárom, ettől a német szilárd, nevű balfasztól, hogy a pőcsére kössön, egy fejőgépet, ami csak akkor álljon le, ha elérte a 25 litert...!
papa.49
Hájfejű teleszart zokni tátsd el a ménkű nagy pofád és kollektíven teleszarjuk, hogy legyen sikerélményed te vadbarom!!!
Macskaszem
Disznót is csak akkor nevelünk, ha van ólunk, és tudunk rendszeresen tápot venni. Gyereket meg végképp nem csinálunk a nagy semmire, még akkor se, ha Rizsaszilárd nekünk igéri a világot.
juttka
@Béla333: Pontosan úgy szólt ez a mondás, hogy: "Asszonynak szülni kötelesség, lánynak dicsőség."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.