A negyedik emeletről kizuhant kislány szülei új kisbabát szeretnének, mert abban bíznak, benne lányuk, Pannika is tovább fog élni.

Anasztázia és Tamás, a negyedik emeletről szombat reggel kizuhant és meghalt kislány szülei a Blikknek meséltek megpróbáltatásaikról.

Mint kiderült, mindketten éjszakás műszakban dolgoztak, lányukat a keresztanyjára bízták, aki azonban nem várta meg őket otthon, hanem egyedül hagyta Pannikát a negyedik emeleti lakásban. 

Csupa mosoly csöppség volt, ahova csak ment vidámságot vitt magával! Terveztük, vártuk őt nagyon, és vigyáztunk rá, mindennél jobban, még ha ezt most sokan meg is kérdőjelezik. Az vesse ránk az első követ, aki még soha nem bízta a gyermekét másra!

- mondta el az apa.

A házaspár a HÉV-megállóban futott össze a nővel, aki nyugtatta őket, hogy lányuk alszik, azért is indult el a lakásból.

A HÉV-megállóban összefutottunk vele. Kérdeztük, hogy kerül ide? Azt mondta, Panni alszik, nyugodjunk meg! Nagyon megijedtünk, szaladtunk, ahogy bírtunk. A lakásba belépve sehol nem találtuk, nekem ekkor már rossz érzésem volt, Tamás azonban bízott benne, hogy Panni csak játszik velünk, és elbújt. Az ablakra pillantottam, láttam, hogy nyitva, és csak annyit bírtam mondani: rohanj! És Tamás lement a ház elé

- mesélte az anya könnyeivel küszködve a lapnak.

Lementem, és megtaláltam a betonon. A kórházban, még el tudtunk búcsúzni a kicsikénktől: megfogtuk a kis kezét, megígértük neki, hogy erősek leszünk, nem csinálunk semmi butaságot, és ehhez tartjuk is magunkat

- tette hozzá az apa.

A házaspár szeretne újabb gyerekeket vállalni, mert abban bíznak, hogy a kicsiben Pannika él majd tovább.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Keresztmutter beteg! Gondatlanságból elkövetett.
1magyar
Jobb lenne ha inkább először azt agyalnák ki a szülők, hogy arra majd ki fog vigyázni ha dolgozni mennek!!!
Veleda
tehetetlen fájdalmában sok mindent mond egy szülő. Ebben az ügyben sok a megválaszolatlan kérdés. De az tény, hogy egy kisgyermeket nem szabad felügyelet nélkül hagyni . Mint kétszeres kisgyermekes szülő -hajdanán felváltott műszakban dolgoztunk a gyerekek érdeke miatt. Igaz, így a konyha asztalon keresztül leveleztünk egymással.
csa-csa
végtelenül sajnáljuk a gyereket! de sürgős! majd csinálunk másikat?
egyébként ettől függetlenül ha tényleg nincs kire bíznod a gyereked mi a fenét csinálsz? ki nem rúgathatod magatokat a melóból, mert abban a percben nem tudjátok fizetni a rezsit, a következő percben kilakoltatnak, a harmadikban megdöglötök az utcán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.