A legfőbb ügyész Polt Péter kisebbik lányának útja frissen végzett jogászként a Matolcsy György vezette jegybankba vezetett, ahol Polt feleségéhez tartoznak a személyzeti ügyek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Kit venne fel mint a lányát.
Új jelszó a Fideszben Család,család,isten ,haza.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Még a nagymuttert kéne valahogy odaszervezni,,,meg a körösztanyjukat...Esetleg rá lehetne küldeni a kisasszonyra Rezsi szilárdot,,,,legalább a nemzethhhhy bank legyen ""tele szülve"..2030-ig...Remélem idézhetem a fitymasz szellemi világító tornyát...oszt jó napot.
1magyar
Nem azt mondta Orbán, hogy 2 millió fizetés már pofátlanság??? Na de 5???Mekkora?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/04/mnb.jpg
Szerintem két, egyáltalán nem öncélú, helikopterek búgásától kísért rogánozás között
megfeledkeztünk a mi drága jó Matolcsy Gyurinkról, aki érthetetlen okokból nem a bíróságon
bizonygatja az igazát, hanem hétről hétre újabb és újabb jó ízlést, moralitást tökön rúgó, egyben a korrupció kőkemény gyanúját felvető ügyek révén juttatja eszünkbe, hogy él, virul és magasról tojik a fejünkre. Még mindig a szerelmes MNB­ elnökről beszélünk, aki megromlott házasságát egy közel 30 évvel fiatalabb nő karjaiban hevergeti kifele, kefélgetve. Mint ismeretes, a hölgy követhetetlenül sok helyről kap fizetést Gyuricskától, aki tehát közpénzből tart szeretőt. Akinek – mármint a jógaoktató és tehetséges, több nyelven beszélő szeretőnek – a családja sem járt rosszul azzal, hogy a "jány" megfogta Tolcsy lábát és farkát. A legfrissebb hír Györgyről, hogy Polt lányát is felvették a bankba. Eljutottunk odáig, hogy nincs legfőbb ügyész, hanem Matolcsy munkatárs nőjének van egy férje, akivel Matolcsy vígan kacarászva beszéli meg az ellene tett feljelentéseket. Nincsen rendőrség, mert magánhadsereg van. Nincsen magánügy, csak államtitok és senkit nem véd a jog, csak a
bűnözőket. És oda jutottunk, hogy az az MNB, aminek a vezetőjét bilincsben vinnék el egy normális országban akkor, ha szemmel látható módon hamisított dokumentumokat ad ki a kezéből, az az MNB összeül önmagával és megbeszéli, hogy patyolat tiszta és minden a legnagyobb rendben van. Mi ez, ha nem egy unortodox álom? Esetleg rémálom. Mert mi így szeretjük.
volvós
@magyarbakancs: 8:26

Pontosabban:
Isten - Haza - Család !!
Az Isten se megy haza,amig otthon a család ( By Hofi )
kokopelli
@Qqberci: 08:15
...errefelé úgy mondják aranyat ß@ró állat. Elől eteti a plebs,hátul meg a szegény
kormánybagázs összegyüjti a ß@rt és panaszkodik!...a rokonok is odaférnek a
schegghez...!
magyarbakancs
@volvós: Szia!
Az ért írtam család,család ,isten,haza mert mindennél fontosabb nekik a hazai fejlesztése az,az a családi kassza.
4 év alatt kell negyven évre megszedni magukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.