Még tavaly decemberben mondta el Orbán Viktor egy konferencián, hogy a magyar versenyképességet az alacsonyan tartott bérekre alapozták, most Kövér László tromfolt rá erre, amikor az EU-t próbálta támadni, és közben sikerült kifejtenie a magyar kormány politikájának lényegét. Kövér egy keszthelyi lakossági fórumon fejtette ki, hogy Brüsszel a szociális pillérrel elvenné a keleti tagállamok alacsonyabb bérekből adódó versenyelőnyét – rákényszerítve a fuvarozócégeket, „például a Waberer'st”, hogy mindig annyit fizessenek sofőrjeiknek, amennyit az adott ország feltételei szerint kellene fizetni. Ugye milyen felháborító?

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Laca ! Az a felháborító, hogy te mekkora egy pénisz vagy !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dodóka
Laca ! Az a felháborító, hogy te mekkora egy pénisz vagy !
Clavigo
Van olyan 47000-ből élő fitymasz szavazó,,aki felfogta-felfogja,,hogy ez a durung miről beszél ??
RonaGyuri
ez a Webereres duma még tőle is elképesztő pofátlanság; gondoljuk meg azzal érvel, hogy a többi országban ne az adott ország saját törvényei vonatkozzanak az ott tevékenykedő magyarokra!
magyarbakancs
A politikushölgyeknek uraknak kellene megélni minimálbérből.
Nessy
Bezzeg ők itthon is, meg Brüsszelben is felveszik a magas fizetést! Kövér ennyire ostoba, vagy csak van az pénz és hatalom?
tudode
Azért nagy arc kell ahhoz, hogy az EU ezen törekvéséért is hápog/nak az öregfiúk, hiszen 1990-ben 32.500 Ft volt pl a az OGY elnök tiszteletdíja, ma már a csillagos ég, mivel 1990-2014-ig köztik a társadalom orrára, hogy mennyiért hülyítik az alattvalókká silányítottakat úgy, hogy már a PLENÁRIS ÜLÉSEK közreadását és röstellik:
.
KÉPVISELŐK JAVADALMAZÁSA
www.parlament.hu/pairhelp/alap_potdij.htm
.
Nem csak a bérszinvonallal, MINDENBEN LEZÜLLESZTETTÉK AZ ORSZÁGOT EZEK A POLITIKAI KALANDOROK, miközben dögre keresik magukat!
.
Fiúk! Reszkessetek, mert felnőtt egy generáció!
szaboria1
Kövérnek sürgősen orvosi ellátásra van szükség.
quadrocopter
Nem bántsátok a büdös bunkót, a szája hirtelen azt mondta, ami az agyában volt a valóságról ( ez is ritka egy hordaállatnál) , ezért árulta el a rezsimhúzást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.