Kövér László sem tudott mit kezdeni Mészáros Lőrinc hirtelen gazdagodásával, mikor felmerült egy lakossági fórumon. Békemenetre meg igény volna.

Lakossági fórumot tartott Budatétényen Kövér László házelnök, aki a 444 cikke szerint derekasan válaszolt a fórum közben írásban feltett kérdésekre is. 

A legtöbbet panelből sikerült elintéznie, azonban akadt egy-kettő, amelyre nem volt kész válasza. 

Egy kérdés arra vonatkozott, hogy lesz-e Békemenet, mire az Országgyűlés házelnöke úgy felelt, hogy célszerű lenne és lehet, hogy lesz is rá alkalom.

Egy másik kérdés Mészáros Lőrinc hirtelen gazdagodását firtatta, arra kihegyezve, hogy nem túlzás-e ennyit nyerni az állami pályázatokon. 

Kövér László a cikk szerint válaszát azzal kezdte, hogy megérti, ha sokakat idegesítenek a rendszerváltozás óta történt gyors vagyongyarapodások, és ő ezekkel az érzésekkel nem tud mit kezdeni, "nem az én felelősségem".

Nem én vagyok Mészáros Lőrinc, és nem is én bírálom el ezeket a pályázatokat

- mondta Kövér, és hozzátette: ő a maga részéről annyit vár el, hogy minden jogszerűen történjen. Egyébként sem lesznek ők örökké hatalmon, és ha majd egyszer más kerül kormányra, az eldönti, hogy történt-e törvénytelenség, vagy sem.

"Végül pedig azzal a tanáccsal látta el azokat, akiket idegesít ez a meggazdagodás, hogy gondolják végig, mi az igazán fontos az életükben, Mészáros Lőrinc, vagy amit ez a kormány értük tett" – olvasható a cikkben.

(Címlapi fotó: MTI/Máthé Zoltán)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hmmm,... Mar kezdi mosni kezeit: o ott sem volt, azt sem tudja, ki az a meszi lolo, es kulonben is, nem o intezi a palyazatokat. Ez kb. olyan valasz, mint amikor orban elkuldte az ujsagirot a lakcimnyilvantartoba, hogy ott erdeklodjon habony felol.
Mindketto cinikus, mint allat,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/05/25/hat-kosz-te-szoptato-nok-vedoszentje/
Kövér és társai abban bíznak, hogy ez örökre így marad, mert az ő egyéni érdekeik ezt kívánják. Márpedig nem fog így maradni és amikor elkövetkezik a változás, akkor nem úszhatja meg senki az eddigi működését. A saját fejünkben, a társadalom működésében kell rendet rakni. Meg kell erősíteni a civileket, a civil szervezeteket, a civil kurázsit. Megfelelő szakmai és társadalmi ellenőrzőrendszereket kell kiépíteni. Mégpedig azért, hogy soha többé ne lehessen teljhatalma egyetlen egy pártnak, kormánynak sem. Hogy amikor egy kormány a saját polgárai ellen fordul, akkor seggbe lehessen rúgni még idejében. És hogy ne mondhassa soha, egyetlen egy Kövér László sem, hogy nem az ő felelőssége a korrupció, az ország kirablása. Mert de. Az ő felelőssége. Az meg a mi felelősségünk, hogy többé ilyen nyomoroncokat ne engedjünk a kormány közelébe sem és hogy idejében fejbe verjük, aki
közpénzből élve azt meri mondani bármire, hogy nem az ő felelőssége.
Eladott Ország
Hát kösz, te szoptató nők védőszentje! Máris sokkal jobb mindenkinek. Biztosan ezzel nyugtatja magát mindenki, aki évtizedek óta közpénzből éldegél átlag fölötti színvonalon, átlag alatti teljesítménnyel. És ebben az a tragikus, hogy Kövér és társai az uralkodásban, fosztogatásban és pofátlanságban kölcsönhatásban állnak a nem túl művelt, nem éppen fiatal és nem is feltűnően okos szavazóikkal. Konkrétan azt gondolják és azt sugallják, hogy mindenki ilyen, az egész ország könnyen becsapható és fanatizálható. Közben meg nem, bár tudom, hogy nagyon sokszor elhangzik kommentekben, beszélgetésekben, hogy de, pont ilyen hülyék vagyunk, pont ezt választottuk és pont ezt érdemeljük
human
@Eladott Ország: A többség valóban nem a fideszre szavazna, de hiába, ha 43%-al már 2/3-os többséget is tudnak nyerni maguknak. Ezt a törvényt is ők hozták persze.
Desischado
A jó édes... a többit meg gondoljátok hozzá. Mit tett értünk ez a tetves rablóbanda?! Azt, hogy zsigerig kirabol minket, mindenki menekül innen, aki csak tud, a demokrácia, az emberi jogok a fasorban sincsenek! És rendben van a törvényesített lopás?! Meg nem a te felelősséged, köteles?! Akkor mi a felelősséged?! Az, hogy te is épp olyan parazita vagy, mint a többi cimborád, hogy szakadna rá arra a hazug, fekáliás fejedre a mennyezet, te aljas féreg!
bence
Kövér ! Erre már te sem tudsz mit hebegni igaz ?! Még , hogy törvényes legyen ! Mert a lopás , mióta törvényes ?! Áruld már el kérlek , hogy ez a kormány mi a lóf...t tett értünk ?! Megengedte , hogy egy ilyen mészáros lőrincek kilopják a szemünket ?! Gyalázat amit műveltek ! Veled az élen ! Tulajdonképpen mi is a te feladatod ?!
kukac50
Minden Fideszes-KDNP- s felelőssége! Meg a NAV és az igazságszolgáltatás alkalmatlansága.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.