A lakásszövetkezetek szerint nincs rá szükség, Németh Szilárd rezsibiztos mégis ragaszkodik hozzá.

Fölöslegesnek tartja a Lakásszövetkezetek és Társasházak Országos Szövetségének elnöke a rezsicsökkentési tájékoztatók kifüggesztését a társasházakban.

Farkas Tamás szerint ez az egész pénzkidobás csak, fölösleges dokumentálással jár, miközben azt is fel kellene tüntetni, hogy mennyit spóroltak a kéményseprésen, de itt mindig 0 lesz az eredmény, mert a kéményseprés ingyenes. Éppen ezért törvénymódosítást kezdeményeznek, mert nincs erre igény.

A rezsicsökkentési kimutatások kifüggesztése 2013 óta kötelező a társasházakban, természetesen ez is a Fidesz ötlete volt. 

Németh Szilárd rezsibiztos hajlandó lenne tárgyalni a szövetésg képviselőivel, de a kötelező tájékoztatás megszüntetéséről hallani sem akar.

Az érdekképviselet szerint eddig 10 közös képviselőt bírságoltak meg a tájékoztatás elmaradása miatt, körülbelül 10 ezer forintot kellett fizetniük.

(RTL Klub)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Az egész hazug, átverős "tájékoztatás" felesleges, mert "a magyar emberek" és a "keményen dolgozó kisembefek" a büdös életben nem tudtalk még megtakarítani " évi többszázezer forintot" a rezsicokival, ahogyan a genyómese szól!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Szóval a saját pénzemen kell reklámoznom,,magamnak,, ennek a Szellemi Világítótorony agymenését...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/03/%C3%A1ll.jpg
Mostantól csak a kormánypárt plakátolhat, természetesen a mi érdekünkben a mi pénzünkből. Én már egészen komolyan azon sem lepődnék meg, ha valamelyik nagyeszű benyújtana egy olyan törvényjavaslatot, miszerint a választáson csak olyan pártok indulhatnak, amelyek neve effel kezdődik, idesszel végződik és legalább egy Viktor nevű is van a pártvezetésben. Még ez is bekövetkezhet, Kósa Lajost meg majd kitolják a függöny elé és elmagyarázza, hogy a demokrácia, a kereszténység és a nemzeti büszkeség érdekei ezt kívánják. Kezd rendkívül szánalmas lenni a kormány vergődése. Nem baj, nekem tetszik.
bencemacska
Az egész hirdető táblát beborítja ez a rezsiszar, nem jut hely a tényleg fontos hirdetményeknek!!!
coni
Egyáltalán nem pénzkidobás addig amíg az emberek nem veszik észre, hogy pl. a gázára folyamatosan nő amikor a környező országokban tavaly 10%-ot csökkent. Ez persze csak az elszámoló számlán látszik ha valaki veszi a fáradságot és átszámolja a kJ-okat, fűtőértéket, korrekciós tényezőket...és akkor még nem számolta át vásárlóerő paritásra ami a legfontosabb tényező.
papa.49
@coni: A tény az a fűtőértéke a gáznak kb. felére csökkent a 2012- és a 2016 közötti időben, viszont extra csökkenés még a decemberi hónapban, mikor az enyhébb időjárás ellenére is minden évben 100 m3 több gáz fogy mint januárban!!!
Ezt konkrétan a számlákkal tudom bizonyítani!!!
cs.n.
Majd Rezsi úr tárgyal, és engedményt tesz, hogy nem muszáj kifüggeszteni a lépcsőházban, amennyiben a bejárat fölé kihelyeznek egy ledes reklámtáblát, amin 0-24 óráig ez fut. Esetleg néha megspékelve némi sorosozós, brüsszelezős szöveggel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.