Oroszok újítják fel a honvédség Mi–17-es és Mi–8-as gépei után a Mi–24-eseket is. Újabb gesztus Putyinnak vagy jó áthidaló megoldás?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Milyen hülye megközelítése a témának már megint, hogy pl. Trump kedvéért, vagy sem, vennénk mondjuk amerikai helikoptereket. A haderőt, az ország érdekében kell fejleszteni, nem megint-mint már vagy 500 éve-azt lesni, hogy ki mit mond a nagyhatalmak közül.

Szerintem a jó példa, megint Lengyelország. Ők vásárolnak ugyan amerikai Black Hawk-ot, de egy bizonyos darabszám után, már licencel és közös vállalattal, Lengyelországban végzik az összeszerelést. Így, van saját hadiiparuk is.
vladimir putin
Szerintem jok azok, van rajtuk peldaul ilyen rotor, meg alig hasznalt gumi is.
Atadaskor pedig kivalo savanyuuborkas szendvicseket szolgalnak fel.
Ha lesz idom, gratulalok majd a vasarlashoz is, de most megyek megolni egy medvet, az van beirva a naptaramba.
elnyomott
Jól jöhet még az a szovjet helikopter. Zsuppolják be a kedves vezért és összes retye-rutyáját és meg se álljanak velük Moszkváig.
Vissza se jöjjenek soha többé!
lusta
@36: Hát ennek fusson neki még egyszer.
Ha ló nincs, szamár is megtezi. A magyar haderő szisztematikusan kerül(t) lerombolásra. A helikopter csak az egyik gond. Inkább újítsák fel őket, mint, amit az amcsik ajánlottak, 30 éves gépeket, amit úgyszintén toldozgatni foldozgatni kellesz.
A lengyelek is pácban vannak. Az új helikopterre egyelőre kilátásuk sincs, de ott is megy a cirkusz.
36
@lusta: Világos és szomorú tény a számomra is, hogy a magyar haderő, szándékosan lett leszerelve, képességeitől megfosztva, így az országot védtelenné téve.

Igaza van. Az USA a használt készletből ad el általában az ilyen sokadik sebességben-lefelé- lévő országoknak. A lengyelek, most azért akasztották össze a bajszukat az USA-val, mert kikötötték, hogy csak új gyártású F-16-osakat, vagy, ami igen reménytelen, F-35-ös gépeket akarnak venni.
Az új technológiát, nem engedik az orosz határ közelében lévő országoknak át.
A vadonat új technológia csak a régi NATO országoknak jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.