A kormány tovább emeli a családi adókedvezmény mértékét, ennek "középpontjába a kétgyermekes családokat állítják" – jelentette be Orbán Viktor.

A miniszterelnök a Családok budapesti világtalálkozójának első napján megrendezett demográfiai fórumon ismertette a kormány előző napi ülésén elfogadott, a gyermekvállalást ösztönző akciótervet.

Kiemelte: a kormány döntése szerint

a jelzáloghitellel rendelkező családok a harmadik és további gyermekek esetén egy-egy millió forintot leírhatnak a tartozásukból, az állam át fogja tőlük vállalni.

A kormányfő hangsúlyozta: 2018 a családok éve lesz.

A program részeként a diákhitel-tartozással rendelkező fiatal nőknek két gyermek esetén a tartozás 50 százalékát, három vagy több gyermek esetén a teljes adósságot elengedik – ismertette. Azt is bejelentette, hogy

a diplomás gyed időtartamát kitolják egy évvel, így a gyermek kétéves koráig meghosszabbodik az egyetemisták esetében is.

Orbán Viktor közölte: "soha nem látott" bölcsődefejlesztésekbe kezdenek; mindenhol, ahol családok élnek, bölcsődét építenek, illetve ha kell, felújítják a meglévőket.

Orbán: nő a családi adókedvezmény, a jelzáloghitelesek is jól járnak

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Bejelentette: a külföldön tartózkodó vagy ott élő magyarok előtt is "óvatosan" megnyitják a családtámogatási rendszert, jövőre már ők is kaphatnak a gyermek születése után anyasági támogatást, és

az egész Kárpát-medencében jegyezhetnek babakötvényt is.

A kormányfő elmondta: Kopp Mária szellemiségét "ideidézve" kutatóintézetet hoznak létre, hogy a családok segítésére, a családpolitika filozófiai megalapozásához, az európai és a világhelyzet megértéséhez megfelelő intellektuális muníció álljon rendelkezésre.

A miniszterelnök kiemelte: az európai népesedési fordulathoz szükséges szellemi muníció, tudás már rendelkezésre áll. Ma Európában inkább a jó példa, a jó és bátor kormányzati gyakorlat hiányzik, és ma Magyarország ilyet mutatva szeretne hozzájárulni Európa sikeréhez.

Kifejtette: 2030-ra 2,1 százalékra kell emelni Magyarországon a születési rátát, a természetes reprodukció helyreállítása nem egy a nemzeti ügyek közül, hanem "a nemzeti ügy", nem egy európai ügy, hanem "ez az európai ügy".

Hangsúlyozta: népesedési fordulatra van szükség, minél több gyermeknek kell születnie, mert ha van gyermek, van jövő. Felidézte:

kevesebb mint negyven év alatt Magyarországon "elfogyott" csaknem egymillió ember. Ez több, mint a második világháború alatt elszenvedett teljes emberveszteségünk

- hívta fel a figyelmet.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy Európában politikai-szellemi fordulat zajlik, az emberek fellázadtak, változásokat kényszerítettek ki a bevándorláspolitikában, de "az ostromlott" Európa csak "egy szusszanásnyi időt" kapott, hogy felmérje a károkat, betömje a réseket, megerősítse a megroggyant falakat, és a tapasztalatok fényében újjászervezze politikáját, rendezze sorait. "A java még hátra van" – fogalmazott.

Kifejtette: míg ugyanis Európa öreg, gazdag és gyenge, addig a világnak az a része, amely az elmúlt években újabb és újabb embertömegeket bocsátott ki, fiatal, szegény és erős. Csak idő és politikai alkalom kérdése, hogy "ismét becsatornázzák az útrakész milliós embertömegeket" – mondta.

A kormányfő közölte: Brüsszelben azonban "a politikai korrektség foglya" a migrációról folytatott beszéd. Aki rámutat a bevándorlás és a terrorizmus közötti összefüggésre, a bevándorlók és a helyiek kulturális konfliktusaira Európában, azt szélsőségesnek bélyegzik – magyarázta.

Orbán Viktor szerint ma számtalan ember kérdezi a kontinensen, hogy hány párizsihoz, brüsszelihez, berlinihez vagy manchesterihez hasonló eseménynek kell Európában történnie ahhoz, hogy végre erőt vegyünk magunkon és hajlandóak legyünk megvédeni magunkat.

Magyarország teljes mellszélességgel kiáll Nagy-Britannia mellett, minden erőnkkel azon leszünk, hogy Európa jövője biztonságba kerüljön

- jelentette ki.

Közölte: Magyarország fokozni fogja az EU déli határainak védelmét, és senki olyat nem enged be, akinél csak a halvány gyanúja is felmerül annak, hogy meg akarja támadni a családjainkat, gyermekeinket. Magyarország minden körülmények között meg fogja védeni a családjait, legyen bármekkora is a brüsszeli ellenszél – mondta.

A miniszterelnök kitért rá: ma két álláspont ütközik Európában, azoké, akik bevándorlással akarják kezelni a demográfiai problémákat, és a közép-európai, magyar álláspont, amely szerint a demográfiai gondokat saját erőforrásainkra támaszkodva, tartalékainkat mozgósítva, a magunk lelki megújításán keresztül kell megoldanunk. Az illegális migráció megállítása csak az egyik oldala az Európa jövőjéért folytatott küzdelemnek, csak akkor ér valamit ez a harc, ha melléhelyezünk egy olyan családpolitikát, amely helyreállítja a kontinensen a természetes reprodukciót – mutatott rá.

A kormányfő elmondta: Magyarország is osztozik a népességfogyási gondban, "mi is rosszul állunk", óriási fordulat kell, hogy elérjük az ideális állapotot és képesek legyünk saját magunk fenntartására.

Úgy vélte, sok olyan irigylésre méltó életszínvonalú ország van ma Európában, amely súlyos demográfiai problémákkal küzd. Ha ugyanis a család nincs a fiatalok szívében az első helyen, hiába a gazdasági erő, a kiváló mutatók, nem jutunk semmire – magyarázta.

Mint mondta, Közép-Európában még szerencsések vagyunk, mert a fiataloknak még mindig a házasság és a családalapítás az etalon. De amikor a tervek a realitások mezejére kerülnek, a vágyott gyermekek egy része meg sem születik, ezért olyan politika kell, amely félretolja ezekez az akadályokat a fiatalok útjából – jelentette ki. Hozzátette: minél inkább támogatják a családokat, annál több gyerek születik.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Az adókedvezmény igazán annak jó, aki tudja érvényesíteni. Az ország jó része nem tudja érvényesíteni.
Az szja csökkentése mennyit jelent annak, aki 70-80 ezret keres? A 48 ezerről ne is beszéljünk. Az egykulcsos szja-val a gazdagok évente milliókat spóroltak meg. És a minimálbéres?
Felelősen gondolkodó ember, 100 ezer forintos keresetre max 1 gyereket vállal!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Perwool
Az adókedvezmény igazán annak jó, aki tudja érvényesíteni. Az ország jó része nem tudja érvényesíteni.
Az szja csökkentése mennyit jelent annak, aki 70-80 ezret keres? A 48 ezerről ne is beszéljünk. Az egykulcsos szja-val a gazdagok évente milliókat spóroltak meg. És a minimálbéres?
Felelősen gondolkodó ember, 100 ezer forintos keresetre max 1 gyereket vállal!
Pálinkás Pál
Orbán majom,összepakoltál már??? Ha Putyin apád nem fogad be hová menekülsz???mert a világ civilizált feléről hazahoznak elszámoltatni,az összes csicskáddal együtt!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/01/szegeny.jpg
Mi a jó büdös francról beszélünk? Ez így van és így helyes. Mert a kereszténydemokrata gazdaságpolitika szerint az az életszerű és előremutató, ha a sok pénz még több pénzt fial, akinek több van, annak még több lesz, akinek meg nincs, az oldja meg. Ha nem tudja megoldani, továbbra is alhat a híd alatt, ahol egyébként életvitelszerűen tilos aludni. Ez a politika a nyertesek politikája. A többieket meg a hangosbemondó megvédi a migránsoktól és Soros Györgytől. Mert Magyarországon “nyilván ha valakinek nincs jövedelme, akkor nem reális…” Az adójóváírásnak meg harangoztak. Nem, Magyarországon kizárólag egyvalaki esetében reális, hogy jövedelem nélkül milliárdos legyen. Papíron Munkanélküli Habony Árpádnak hívják. A többivel együtt ő az egyik fekáliától bűzlő, széles bemeneti nyílása ennek a kupacnak, amin üldögélünk.
1magyar
@Perwool: Bizony igazad van! De inkább a gyerekeinkre költsék a pénzt mint bevándorlókra!
Valahogy a minimálbéreseket is támogathatnák, az egykulcsos szja nagy különbséget tesz az emberek és a születendő gyerekek között is.
Polt mire költi el a havi 5 milliót és miből tartja fenn magát egy kétgyerekes 80 ezer ft-ból élő család?
Pálinkafőző Rézüst
"...nem azt kell nézni mit mondok, hanem hogy mit csinálok."
CsipkeRózsa
"Bejelentette: a külföldön tartózkodó vagy ott élő magyarok előtt is "óvatosan" megnyitják a családtámogatási rendszert, jövőre már ők is kaphatnak a gyermek születése után anyasági támogatást, és"

Ne a külföldi magyarokat támogassa, előbb az itthoni szegény családokról gondoskodjanak.

Az adókedvezményeket csak a jobban keresők tudják igénybe venni. A családi pótlékot 8 éve nem emelték, egyébként azt az első 4 éves kormányzása alatt sem tették.
Clavigo
Tűnjetek el Orbán,,,,,Aztán páran majd elgondolkoznak a gyermek vállalásról is,,amihez nektek semmi közötök...
Nessy
Aztán ha felnöttek a gyermekek ( ha adott a sors többet), és egyedűl marad a házaspár, sőt valamelyik szülő, akkor azoknak annyi!
Akiknek nem adott, azok meg így jártak.
Persze, ehhez az is kell, hogy a szülőknek jól fizető munkahelyük legyen állandóan. Meg majd tudják fizetni a felsőoktatást, ha értelmes a gyermek, aztán legyen a gyermeknek munkahelye és még lehet sorolni a csapdákat.
Félreértések elkerülése végett, nem irigylem a családtámogatást a fiataloktól! Azért a "kárpát medence" helyett talán egyelőre itthon kellene valamit kezdeni a szociális ellátásokkal! Tudom, jön a választás kellenek az ellenőrizetlen levél szavazók!
picike1
@1magyar: ha nem félnének az élettől talán még házasodnának is de itt mindenkit rettegiben akarnak tartani !
prime777
Még Orbán ilyen intézkedéseket is hoz addig ő lesz hatalmon.
Igazából jók ezek az intézkedések én is azt hiszem,és ha nem is mindenkinek kedvez ,akkor is a társadalom egy jó részének igen.
Persze,rendbe kellene tenni azt is ,hogy a nyugdíj minimum ne 28.500, hanem mondjuk 78.500 forint legyen.
A rokkantak járulékát is meg kellene emelni ennyivel.
A minimálbéreseken is segíteni kellene,hogy több jusson nekik - mert mindenkinek jár a normális életkörülmény.
Csak gondolom ezek már akkora összegek lennének ,hogy ha ezeket meglépnék, akkor az elvenne minden "erőforrást" azoktól ,akik még a vállukon viszik ezt az országot.
Tehát őket akkor nem tudnák már ennyire támogatni.
Ezek a képzett, tanult emberek.
Tehát mindent nem lehet megoldani, mert arra nincsen pénz.
Így Orbánék azokat támogatják akikre építeni lehet,akikben még van jövő.
A "túléléshez" szerintem ez kell.
Az élet egy kemény harc ,és a gyengék itt is elhullanak mint az állatoknál.
Sajnos ez a világ egyre jobban egy olyan hely lesz,ahol nem lesz helyük a gyengéknek és az elesetteknek.
Szerintem ez a tény. :(
Legalább is én így gondolom,aztán lehet nem jó gondolom.
De nem azzal kell jönni,hogy normális országokban hogy megy ez.
Egyszerűen a gazdaságunk semmi azokhoz a "normális országokhoz" képest.
Belegondoltam abba is,hogy ha mondjuk "harcban" lennék és lennének erős embereim és elesett gyengéim is ,akkor ahhoz ,hogy megnyerjem a csatát, és életben maradjunk a csapatommal a gyengékről le kellene mondani.Nem a sebesült gyengéket orvosolnám és tennék beléjük pénzt ,energiát,hanem az erősekbe.Őket támogatnám.
Ez egy kegyetlen dolog ,és ezt én nem lennék képes megtenni békében.
De csatában sajnos meg kellene lépni.
És szerintem ma is csata folyik ,szinte az egész világban.
Lehet hibásak a gondolataim és valaki majd "helyretesz".
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/%C3%B3csa.jpg
Az ócsai sikertörténet beléptetőkapun innen és túl. Már csak azért is, mert látható módon a kormány nem szeretne beszélni róla. A sikertörténet öt évvel ezelőtt kezdődött. A kormány az 1279/2011. (VIII.10.) Korm. határozatban hirdette meg a Szociális Családi ház­ építési Program megvalósítását, hogy elhelyezést biztosíthasson azon személyek számára, akik devizaalapú jelzáloghitel­ szerződésből, valamint forintalapú jelzáloghitel­ szerződésből fakadó tartozás miatt elveszítették lakóingatlanukat. El is készült 80 ház a tervezett 420- ­ból, aztán úgy is maradt. Ez az állapot véglegesnek tekinthető, miután a kormány szép csendesen lezárta a projektet. 2,4 milliárd forintba került a buli, ez házanként kerek 30 millió forintos költséget jelent. Jelenleg 79 ház lakott, egy lakatlan. A lakóparknak becézett gettó 5 kilométerre helyezkedik el Ócsától, – kezdetben napi két, ma már sűrített – buszjárat teszi komfortossá az életet. Ja hogy. Eredetileg az volt a terv, hogy lesz majd itt üzlet, orvosi rendelő, zizi, ropi, körhinta. Ebből a körhinta maradt, az sem a gyermekek örömére, hanem nekünk, adófizetőknek szánva. Az aprócska – 50 db 50 m- ­es, 20 db 60 m- ­es és 10 db 70 m ­-es – házikó baromi magas költségét elnézve már a kezdeteknél sokan tiltakoztak az építés ellen, hiszen ennyi pénzből sokkal több családnak lehetett volna otthont biztosítani, ha üresen álló ingatlanokat vásárol a kormány. Vagyis mi vásárolunk, mert ezt is mi fizettük.
Ha nem volt rá igény, irdatlan drága, ám azonban még szar is, kinek jó? Van azért jó hír is a végére. Mégis van fedél 79 család feje fölött és fele annyiba került, mint Deutsch Tamás misztikus módon eltűnt stadionbeléptető ­rendszere, amiben még csak lakni sem lehet. Igazi magyar sikertörténet, nem? De.
Eladott Ország
@prime777: Mert a Fidesz-­KDNP szerint rászoruló az, akinek van már lakása, de többet szeretne. Ezzel szemben elmehet a k*rva anyjába az, akinek egy sincs, mert annak nem is
lesz. Se lakása, se állami támogatása, se kedvező kamatozású hitele. Ez a politika a "nyertesek" politikája. A többieket meg a hangosbemondó megvédi a migránsoktól és Soros Györgytől. Mert Magyarországon “nyilván ha valakinek nincs jövedelme, akkor nem reális…” Az adójóváírásnak meg harangoztak.
quadrocopter
Rezeg a választási léc, Genyó! Aztán szépen értékét veszti minden "jóság" egy nyert választás után, ahogy az eddigi is így történt!
Nem beülni a genyó-hintába! Ezt a sok jóságot eddig miért nem tették meg?
Perwool
@1magyar: "De inkább a gyerekeinkre költsék a pénzt mint bevándorlókra!"
A jelenlegi kormány semmit nem arra fordít amire elő van irányozva.
Gyerekeinkre... nyelvbotlás? gyerekeikre költik
Így a menekültekre utalt EU-s pénzeket sem.
Perwool
folyt:...EU-s pénzeket sem a menekültekre költik!
eszegfu
Elgondolkodtam a népesség fogyásán... elszomoritóak a számok... 2.713 ezer család van, melyből 936 ezer családban nincs gyerek, közel 1 millióban van 1 gyermek, 600 ezerben pedig 2 és csak összesen 177 családban van 3, vagy ennél több gyerek. Sőt az 1 és 2 gyereket egyedül nevelő anyuka, vagy apuka a 2.713 ezerből kb. 500 ezer! Vagyis egyáltalán nem kedvez a társadalom jó részének, hiszen itt a szóba jöhető családok száma mindössze a 600 + 177 ezer. Véleményem szerint inkább a 936 ezer gyermektelen családokat kellene "ösztönözni" akár csak egy jogbiztonsággal, esetleg nemcsak papiron létező "életpálya modellekkel", munkahelyek -- nem közmunkás! - létesitésével, stb.
quadrocopter
Vajon miért nem fontos kérdés a külfoldön élő/dolgozó magyarok szavazásának, a shzavazatok leadásának megkönnyítése, miért csak erdélyieket délvidékieket, felvidékieket illet meg a könnyített szavazás joga?
Nos, ebben kéne intézkedni, Genyókám, nem pedig ígérni fűt-fát a Választási Nagy Fosásban!
Eladott Ország
@quadrocopter: Azok a rohadék külföldön dolgozó magyarok már megint élősködnek. A külföldön dolgozó magyarok lényegében cserben hagyták az országot. Miattuk döglődik a gazdaság. Miattuk van munkaerőhiány. Miattuk nem lesz nyugdíj. Miattuk fogy a magyar. Majd mindegyik lakájmédia hozzáteszi a maga kis darabkáját és a végén ott fog állni az ellenség, minden bajok forrása. Volt már egyszer egy kósza elképzelése ennek a kormánynak arról, hogy valahogy meg kellene sarcolni a külföldön dolgozókat. Mert micsoda dolog az, hogy máshol fizetnek adót, járulékokat, máshol szülnek gyereket. Akkor ez elcsitult, de tudható volt, hogy nem végleg. Az itthon élőkről már nem sok bőrt lehet lehúzni. Nincs mit lerabolni, mert már mindent leraboltak az elvtársak. Azonban jó lenne még valahonnan kipréselni némi pénzmagot, de ennél is fontosabb, hogy új ellenséget lehessen felmutatni.
nyanya001
Nyomják a szaros mézes madzagjaikat de bízom benne,
kellően felnőttek az emberek és átlátnak a szitán.
nyanya001
Szijjártó 20 millió eurós támogatást ajánlott fel Duterte kormányának
A magyar kormány 20 millió eurós támogatás ajánlott fel a Fülöp-szigeteki kormánynak a Manila-öböl és a Laguna-tó megtisztítására, jelentette be Emmanuel Piñol, a Fülöp-szigeteki kormány mezőgazdasági államtitkára a Facebookon.

Rodrigo Duterte, Fülöp-szigeteki elnök pont a Manila-öbölről mondta, hogy abban majd meghíznak a halak, mert oda fogja bevágni az összes bűnözőt.
B@ski itthon meg irtják a fákat (
Ja, mert itthon nem lenne mit támogatni te rohadék !
papa.49
Mese, mese, meskete, ezt a temérdek hazugságot még saját magad se hiszed el hazugovics!!!
NA EZ LESZ AMIBŐL SEMMI NEM VALÓSUL MEG!!!
nyanya001
Nem tűnt el Orbán közeléből Hegedűs Zsuzsa
A háttérbe húzódott mostanában a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány vezetője, Hegedűs Zsuzsa
A szociológus korábban rendszeresen szerepelt a nyilvánosság előtt Orbán főtanácsadójaként, a kormányzati szegénységpolitika egyik alakítójaként. Utoljára 2014-ben hosszabbították meg főtanácsadói megbízatását határozatlan időre.

A Magyar Nemzet a Miniszterelnöki Kabinetirodánál arról érdeklődött, hogy érvényes-e még Hegedűs Zsuzsa megbízatása, de nem kaptak választ, a miniszterelnök sajtófőnöke viszont annyit megerősített a lapnak, hogy Hegedűs Zsuzsa még mindig Orbán Viktor főtanácsadója.

Hegedűs egyik kollégája szerint a háttérben több projekten is dolgoznak, ezen kívül a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány weboldalára is hamarosan új tartalmak kerülnek fel.
civilhetes.net/nem-tunt-el-orban-kozelebol-hegedus-zsuzsa

Mocskos vén riherongy !
papa.49
@nyanya001: Egyezik a véleményünk!!!
Eladott Ország
@nyanya001: cdn1.szon.hu/2015/05/malacosztas.jpg
hvg.hu/itthon/20141209_Francia_kacsat_baszk_csibet_oszt_Orban_ta
Adománycsirkéket Baszkföldről, a kacsákat Franciaországból hozatják tetemes szállítási költségekkel. Iroda, alkalmazott, autó, könyvelő nincs. Csak a spanyolországi szállításra több mint 160 millió forint ment el.
quadrocopter
@nyanya001: Ja, minden gyerek lakjon jól...de először a Mészáros-gyerek egyen, aztán ha marad, jöhet a többi!
namihami
Nem adókedvezményt kéne adni (az úgyis csak a haverok pénzét szaporítja), hanem normális fizetést és abból tartsa el mindenki a gyerekét. Persze, ehhez nem jó út az, amikor a bejövő EU-s pénznek még megmelegedni sincs ideje, mert azonnal utazik tovább a haverok számlájára
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/mice-395831_960_720.jpg
Hogy a következő generációs elitnek is legyen adófizető, engedelmes, jó polgára. Ez az elit már remekül körvonalazódik. A most meggazdagodó disznószerelők, miniszterelnöki és miniszteri sarjak hamarosan átveszik jogos jussukat a társadalmi és politikai ranglétra tetején, sokasodnak és szaporodnak, élvezik mindazokat a javakat, amely javakat a szülők gondosan összeraboltak. Mindenki más kárára. A mi gyerekeink kárára. Házasodni, templomba járni, szaporodni, húzni az igát, hálásan kussolni. Ez az alattvalók feladata. Ha ezt engedelmesen teljesítik, akkor évente egyszer kapnak zizit, ropit, szőkekólát. Aztán kuss legyen.
Maxipocak
@Eladott Ország: sajnos, igazad van...És sajnos valóban ez a helyzet. A sok fideszfannak ez így jól van. Elmebetegek...
Maxipocak
Qrvára normális fizetést kellene adni, valódi munkahelyeket kellene létesíteni és aztán hazajönne az az usq. 7-800.000 honfitársunk, no meg az a 73.000 gyermek is akik külhonban születtek.Ja és az uniós pénzeket nem kellene szétlopni. Szóval, ez van viktor B+!
Macskaszem
@Maxipocak: én is úgy gondolom, nem ilyen - olyan támogatást kéne adni néhány kiválasztott csoportnak, hanem normális fizetést, jövőképet, hogy ha X ideig spórol az emberfia, a fizetéséből ezt és ezt tudja majd elérni maga és családja számára. A mostani fizetésekből legfeljebb azt lehet tervezgetni, hogy mennyi csirkefarhátra, meg parizerre futja, és hány napig kell éhezni a következő fizetésig. Na, aki erre, meg az eljövendő rabszolgasorsra elkezd szaporodni, az futóbolond.
papa.49
Normális munkahely, normális fizetés, és nem egy,két évre, a többit bízzátok az emberekre és nem hal ki az ország...
nyanya001
A pofátlanságotok is nőtt soha nem látott mértékben de gátlástalan gazember !
Az egykulcsos adó kinek is kedvez ?
A mocskos pénztárnoknak aki naponta többet keres mint egy jól képzett
diplomás !
Ja, persze neked keresi, cserébe gondtalanul él a tetves vérszívó !
bakegya
Most ezt az államkasszából ajándékozgat???-mikor kivel egyeztetett?
A diákhitelét árukapcsolással vette föl a potenciálisan várandós anya.vagy mi!!!-és akinek nem lehet gyereke az büntiből fizeti vissza???-a férfi neműek mit szólnak ehhez,ha diákhitelből vegetáltak az egyetemi éveik alatt???
Vagy pl én két gyerekem diákhitelét egyösszegben kényszerültem visszafizetni,mert egyiknek sincs mai napig se olyan munkabére amiből még hitelt is képes lenne törleszteni.Van akinek munkahely,lakás sincs hova szűlne akár egyet is,nem hogy kettőt hármat.
Ha KÉNYSZER- vállalkozással kezd -ki se tud termelni annyit hogy lakni enni tudjon-nem hogy még gyereket is vállaljon.
Úgy kezelik ezek a fideSS MAFFIÓZÓK AZ államkasszát hogy vagy FOSZTOGATJÁK,VAGY OSZTOGATJÁK-a jelzáloghitelt gyerekre /kopf osszák akkor a bankok-de ne az állam!!!-
Ez már megint ORBÁN BAROMSÁGA MINT A NYUGDÍJASOKNAK DOBOTT ALAMIZSNA KARÁCSONYRA,DE MÉG ANNÁL IS DURVÁBB-már látom amint sorbanállnak a mesterséges megtermékenyítő állomásokon a magyar lányíok asszonyok inszeminációra.DDD
JAJMÁR
Kezdődik.
Kampányol és erőből lenyom mindenkit. Hogy a büdzsé bírja vagy sem, erre ki figyel?
Az "akarat" és a "jószándék" megvan, ahogy a kommunikációjukkal ezt el is adjàk majd.
Desischado
Már mindent leírtatok, csak annyit tennék hozzá, hogy vigyázat, honfitársaim, megkezdődött az igéretcunami! Először is élhető országot és jövőképet kellene adni, de ti csak a saját kölykeitekre gondoltok, meg a gazdagokra, illetve a haveri körre. Na, meg, hogy hogyan lehetne minél többet lopni! Már ezerszeresen bebizonyítottátok, hogy az emberek benneteket nem érdekelnek! Mocskos paraziták!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/12/29/vendegiras-a-fidesz-alattvalokat-akar-es-meg-is-kapja-oket/
A Fidesz alattvalókat akar, és meg is kapja őket. Ami a legrosszabb ebben a mostani, Orbán nevével fémjelzett rendszerben, és ami legrosszabb volt a kommunista rendszerben is, az a lassú, de megállíthatatlan, a lelkeket felzabáló folyamatos lecsúszás, szétrohadás. Nem egy mindent elsöprő kataklizma történt velünk, ami egy pillanat töredéke alatt forgatta fel addigi életünk, nem áradás, cunami, tűzvész; a kőszirtet a hegyről a völgybe nem eget­ földet rázó mennydörgés döntötte le, hanem a lassú rohadás. Ha valami természeti katasztrófa történt volna, akkor talán még emlékeznénk arra, honnan jutottunk hova, akkor talán tudnánk, hogy ahol most az a kőhalom van, ott vár állott egykoron. Ezt a lassú lecsúszást a magyarok többsége egyszerűen nem érti, talán nem is érzékeli. Nem akar tenni ellene, pontosabban nem is tudja, hogy tehetne ellene. Összehúzza magát, meghunyászkodik.
„Jobb nem is jár
Ha nekünk így is jó” (Zorán dal )
bakegya
CSAKKK azért is...CSALÁDBARÁTSÁGOSAN "folytatjuk".::KELLENEK AZ INGYEN RABSZOLGÁK a bebetonozás érdekében!MIKÖZBEN A HÜLYE IS MEGGYŐZŐDHETETT MÁR 25 ÉVE," mű-fű alatt"VÁSÁROLTATJÁK BE A STRÓMANJAIKKAL MAGUKAT ÉS A PEREPUTTYOT, MÁR NEM CSAKKK A HAZAI,DE A VILÁGPIACRA IS, KISZORÍTVA A TÖRTÉNETESEN "SOROS"LEGGAZDAGABBAKAT IS! EURÓPAI BIZOTTSÁGOSTUL (kriminále,mert ezt is a gyurcsány intézi nekünk "altus")-ERRE KELL VICCTORKÁNAK A PUTYIN,AZ ANGÉLA,DE MÁRA MÁR AZ USA BUNKÓ ELNÖKE IS,DE MÉG A JÓ ARAB
MIGRÁNCS PHARANON IS-a MÉSZÁROS MANGALICÁI CSAKKK AZ ALIBIK-mi magyarok pedig a kisérleti majmaivá degradáltuk magunkat a fityiSS MAFFIA DEMOKRATIKUSS-ILLIBERÓS-DEMAGÓG FOCIALIZMUSÁBAN,Magyarul vissza is mászhatunk a FÁRA CIVILESTÜL CEU-DIPLOMÁSTUL CAKKK-PAKKK,SÖPÖRGETHETJÜK A LEVÉLSZEMETELÉST ÉVEK ÓTA,DE MÉG KONZULTÁLGATUNK NÉHÁNY ÉVET,MÍG EGY VALÓDI VIZESÁROK ALJÁN ÉBREDHETÜNK A MÉSZÁROS BULDÓZEREIVEL BE LESZÜNK TAKARVA,bALOGH PLÉBÁNOS CSOKJÁVAL A HOMLOKUNKON... (MEGJEGYZEM AZOKAT A FÁKAT IS KIVÁGATTA MÁR NAGYRÉSZT A KÖZMUNKÁSAIVAL) !!!-mint afféle NERO a CIRKUSZBAN,időnként dobva "POGÁCSÁT" a tüntetgető népeknek,HOGY MARADJANAK HUNGARIY-KUMM kussban!!!-ARÉNÁK,tele ballábas focihuszáraival-na az a miénk OLIMPIAI SZINTEN..DE CSAKKK :.HA MEGÚSSZUK,MERT LÉNYEG A TEMPÓT A FELCSUTKAI VICCTOR KIRÁLY VERI ÁT RAJTUNK ALKOTMÁNYOS TÁKOLMÁNYÁVAL,meg minden második forintunk adóba-büntetésekbe! Kell a szuverén MINDEN NEMZETI magánhadsereg és a REND-ÉS CSEND- ŐREIRE!...AZ ANYÁK VISZONT ELMEHETNEK ...gondolom...azzal a feltétellel AKÁR A KÍNAI NAGY FALIG IS A SELYEM ÚTON...ami addigra a mészárosé...is lehet,EZ BENNE A TITOK...
HAJ-RÁ...MAGYAROK SZAPORODJATOK!!!
eszegfu
@Eladott Ország: Tegnap 17:10 A belinkelt cikk szerint nincs gépkocsija az alapitványnak, viszont a Civil Biróságon leadott 2014. (vagy a 2015. éviben, már nem emlékszem) beszámolója szerint van egy Audi A6 Avant autójuk, amit "téritésmentesen" kaptak valahonnan. Valóban nincs egyetlen alkalmazottjuk sem, viszont az élőállatok beszerzési helyét fogalmam sincs miből állapithatták meg?
Eladott Ország
@eszegfu: MÉG MINDIG JÁR A HAVI EGYMILLIÓ ÉS AZ AUDI HEGEDŰS ZSUZSÁNAK, HIÁBA VONULT HÁTTÉRBE.
kepek.444.hu/2015/05/05/audibol-audiba-kezrol-kezre-jar-a-malac.
Valahogy lebuktak, hogy honnan szállították az élőállatokat. A lényeges szempont volt, hogy minél több közpénzt tudjanak ellopni.
eszegfu
@Eladott Ország: Kösz! Azt hittem van valami "kézzel fogható", mert nem szivesen fogadom el, hogy "lapértesülés" szerint történt valami. Mondjuk "jót" sem várok el! Engem felháborit, hogy az alapitvány leirja, hogy pl. nem kapott a költségvetéstől támogatást, viszont kapott a Szerencsejáték Zrt-től (aminek ugye 100 %-os részvénytulajdonosa a magyar állam) 20 milliót, a Pallas Athenetől 4,2 milliót, SZJA 1 %-a 6,3 milliót, miközben az összes évi bevételük 39 mill. volt, vagyis kb. 9 mill. "származása" nem állapitható meg. Persze lehet mondani, hogy "kicsinyes" vagyok, de ha én kezelek alapitványi pénzt, akkor annak minden filléréről be kell számolnom, mert az nem a sajátom, amit ugy szórok el, ahogy akarom.
Eladott Ország
imagestore1.blogger.hu/25_23295_790438_3b82d488670ae396ac9f19ff9b233fb3_abf157_301.jpg
Pofát befogsz
Csendben lapulsz
Akkor talán
Nem halsz éhen
De ha lázadsz
Sorsod ellen
Bele döglesz
Kedves népem!
Eladott Ország
@eszegfu: Amilyen szélhámosok, paraziták, a Hegedűs félékből jót nem néz ki. Több lap is lehozta az élőállat beszerzést.
Borsodi
@bakegya: Nekem nagyon bejött amit írtál,csak az a baj a Magyar kihal ,és menekül a cigány
meg szaporodik.Mi vagyunk a kisebbség.
kukac50
Munkabéreket kell emelni,hogy meglehessen élni belőle! Gyereknevelésre is teljen a napi 8 órában végzett munkabérből.Sokan az adókedvezményt vidékiek zömében nem is tudják érvényesíteni. Ez megint csak azoknak kedvez akik sokat keresnek.
Ne könyörögni kelljen a juttatásért hanem alanyi jogon járjon.
Ha nem tudják igényelni megmarad ellopni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.