Két napja adta fel a küzdelmet Széles Sándor úszóedző szervezete, aki halála előtt már egy hónapja kómában feküdt. Édesanyja a Borsnak nyilatkozott arról, kik és hogyan búcsúztak el fiától.

Klára asszony elárulta, a kórházban Virth Balázs és Kovácshegyi Ferenc edzőkollégák, Gyárfás Tamás, a MÚSZ korábbi elnöke, ám tanítványai közül is csak Kalaus Valter látogatta meg a fiát.

Amikor segítségre volt szüksége a fiamnak, alig állt valaki mellette. Az is fáj, hogy a Gyurta család egyszer sem ment be hozzá, pedig Danival összeforrt az élete

– panaszkodott.

Gyurta Dani meg sem látogatta egykori edzőjét a kórházban

Gyurta Dani Facebook-üzenetben emlékezett meg korábbi mesteréről, akivel kisgyerekkora óta a barcelonai világbajnoki címig együtt dolgoztak.

Bienerth Gusztáv, a MÚSZ jelenlegi elnöke telefonon nyilvánított részvétet , és felajánlotta, a szövetség kifizeti a temetés költségeit.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Alkoholista volt. Le kellett volna állnia.
Edmond Dantes
Egy kómában lévő,kiszolgáltatott embert nem biztos,hogy okos dolog meglátogatni.Ilyenkor a hozzátartozók felé kell együttérzést nyilvánítani,illetve felajánlani a segítségi szándékunkat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.