Elengedik a diákhitelt, a jelzáloghitel egy részét, bölcsődéket fejlesztenek, hogy legyen mindenkinek legalább 2 gyereke. Itt az új demográfiai program.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez csak MESE, MESE, MESKETE, nem szabad komolyan venni, se nemhogy elhinni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Nagyon erőlködik a kormány, fiatalítsanak a Fideszben és a KDNP-ben, és fogjanak hozzá.
Itsuka Nakimaga
Kevés! Azt, hogy IDE gyereket vállaljunk: ilyen jelentéktelen fillérekkel nem lehet megfizetni! Majd ha egyszer lesz itt egy ország, ahol élni lehet: akkor majd lesz gyerek fizetség nélkül is. Addig viszont - megyünk külföldre. Ott majd szülünk, ahol öröm a gyereknevelés!
Eriksson
@Itsuka Nakimaga: Ez hülyeség. A legnagyobb szegénységben is lehet boldog családokat találni.
Eriksson
A gyerekeket nem az államnak szülik az asszonyok, vagy legalábbis a normálisabb fele. S a gyerekprojekt nem öt éves terv, az egy életre szól.
Itsuka Nakimaga
@Eriksson: A szegénységben lehet. De elnyomottan, megnyomorítottan, megalázottan, jogfosztottan nem lehet!
Sőt pénzzel gyerekvállalási kedvet vásárolni sem lehet! Könnyen megjósolható: az akció tökéletesen eredménytelen lesz. Persze nem is ezért született, hanem propagandának. Verheti Orbán a mellét: "mit meg nem teszek a tenyész szaporulatért"...
papa.49
Ez csak MESE, MESE, MESKETE, nem szabad komolyan venni, se nemhogy elhinni!!!
Eriksson
@Itsuka Nakimaga: Jó kifogás, ha valaki nem akar családot alapítani. Mivel az nem a fennálló hatalom függvénye. Ha az volna, már rég kihalt volna az emberiség.
Equus
@Eriksson: egy új élet létrehozása nagy felelősség. Akkor csap bele a gondolkodó Ember, ha tudja biztosítani a kibontakozását. Igen, Nike cipő, igen, zongora, igen, nyelvoktatás, igen, Disneyland Paris, igen, lovaglás, úszás, teniszezés... igen, érted megyek és viszlek is kocsival és tanulj meg vezetni 14 évesen és olvass Senecát, játssz nekem zongorán, a húroson és nem a szaros 7 oktávos Yamahádon... a Yamaha bike azért van, h azzal élvezd a szabadságot, de ne törd össze magad... és mi van? Már megint a Meki... mennyi zsé kell Neked? Itt egy 5-ös, de a héten már nem nyávogsz... így nézne ki sztem egy kölyök.
Eriksson
@Equus: Hááát íííígen. Az ilyen gondolkodásúaknak valóban nem kell gyerek.
A gyereket szeretni kell, figyelni rá. S a legnagyobb ajándék amit adhatsz a gyerekednek, az egy testvér. S ha mindez megvan, minden megvan.
Hellcat
Nagyon nem értik ezek, hogy már az elejétől fogva olyan körülményeket kéne teremteni idehaza hogy az ösztönözze az embert a gyerekvállalásra...csak hát már a fiatalság elvándorolt...ez meg ilyen eső után köpönyeg.
Equus
@Eriksson: ... és a kaja? És a mobil... miért nincs iPhone 7-es, miért nem mehetek moziba? Miért csak mások járnak színházba?? Tudsz adni vmi zsét, mennék egyet tekeregni a haverokkal... Pénz nélkül nem megy!
Eriksson
@Equus: Minden megoldható, csak akarni kell. :)) Meg egyébként is.
Annak idején Marosán megmondta: Nem a zsemle kicsi, elvtársak, hanem a pofátok nagy!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/sad-1024x578.jpg
Orbán teleszüli Tortugát is.
A támogatás mit sem ér, ha nem teremtik meg egy európai élet előfeltételeit. Ezek a
látszatintézkedések ideig ­óráig segíthetik a hazai fiatalokat, ugyanakkor valós megoldást nem
nyújtanak. A fiatal családok jövőre vonatkozó kérdéseire nem adnak választ. Megfelelő oktatási rendszer és normális bérek hiányában a családok szegény sorsra vannak kárhoztatva. A családfenntartáshoz anyagi és létbiztonság szükséges, ez Magyarországon nem, vagy csak igen nehezen elérhető. Ugyanis nem mindenki születik kormányközeli családba.
Eladott Ország
nepszava.us/wp-content/uploads/2017/05/elletes-696x392.jpg
Persze értjük, hogy a lakosságfogyást nem nézheti tétlenül egy felelős államférfi. Mi lenne, ha kihalna a magyarság? Mi lenne Európával magyarok nélkül? Még belegondolni is rossz.
A múlt század 20-as éveiben létezett ehhez hasonló, szülésre buzdító programja Mussolininek, a náci Németországban komoly árjatenyésztés folyt és felidézhetjük a Ratkó-korszakot is. Mindezek a módszerek kevésbé mutatkoztak eredményesnek, viszont annál inkább fasisztának. Addig is, míg a magyar lányoknak, asszonyoknak sikerül teleszülniük a Kárpát-medencét, felhívnánk a kormány figyelmét arra, hogy a népességfogyás megállításának lenne egy másik módja is: ha befejeznék az emberek tudatos, szándékos és idő előtti megdöglesztését a magyar egészségügynek nevezett rendszerben.
hemami
@Equus: Pontosan ez jutott eszembe nekem is, hogy ilyen feltételekkel már kihalt volna az emberiség. Persze az sem megoldás, hogy harmadik világbeli, háborúval és aszállyal, éhínséggel sújtott emberek nyulak módjára szaporodjanak, nem törődve azzal, hogy miként lehet majd felnevelni a szaporulatot. Azokon a helyeken ésszerű fogamzásgátlásra szükség lenne .Ne mások kontójára szaporodjanak ész nélkül !
Peller Anikó
Na na kérem, Rengeteg pénzt ígér ÍGÉR a kormány, nem pedig ad, választási év jön, lesz még ötletük bőven.

Amikor pár hónapja Szegedre jött a szálcsa a Botkának 42 féle milliárdos projektet ígért, mondom 42 féle fajtát. A Botka úgy tűnik elhitte, egy héten belül elkezdett gyurcsányozni. Nem fog össze senkivel, lebontja a határvédő kerítést és úgy tűnik már nem is akar nyerni. Így nem is fog.
nem tibi
ÁÁÁÁÁááááááá :-((( Mire ? Lótúróra 2 , 3 ,4 ,5 gyerek ?
Mintha egy másik országban élnének .:-(((( vagy túlfantáziálnak . :-(
papa.49
A ,,rabszolga,, hiánycikké válik, nem elírás ők így gondolnak a dolgozó emberre eszköz, biorobot!!!
csa-csa
"Elengedik a diákhitelt, a jelzáloghitel egy részét, bölcsődéket fejlesztenek,.."
lányok asszonyok! el ne higgyétek!!!
papa.49
Úgy mint amikor hatalomra kerültek 2010. akkor is azt hazudták, ők rendbe teszik a jelzáloghiteleket, hát rendbe is tették a SAJÁTJUKAT, azóta meg a többi fizeti a bankoknak az abból elmaradt hasznot!!!
Aki ennek a koszos geci bandának még hisz a sültbolond!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.