Továbbra is csak az amerikai oktatási miniszter válaszát tekintené az Orbán-kormány az Egyesült Államok hivatalos álláspontjának a CEU-törvény ügyében, ilyen levél pedig egyelőre nem érkezett Washingtonból. "Október még mesze van" – mondják a budapesti illetékesek, és ezzel jelzik: nem nekik sürgős az ügy rendezése.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bunkókáim, a megegyezéshez az állami kormányzat szükséges, de a méretes kokit a központi kormánytól is begyűjthetitek! =))
Edmond Dantes
Ha Trump hazamegy, azonnal összehívja a szenátust,a kongresszust,a vének tanácsát,a szövetségi kormányt, a FBI-t,a CIA-t,hogy minél gyorsabban tudják megváltoztatni az USA alkotmányát,hogy ezáltal tudjanak megfelelni a magyar CEU törvénynek.De lehet,hogy még az asszonyt is megveri.
justhpeter
@Edmond Dantes: Én is erre szavazok. Mert ha ez nem jön be nincs más lehetőség, mint Trumplee megírja Viktorunknak, hogy nyasgem szarkofág.
Qqberci
Majd ha Trump hivatalos megbízottja idejön és tökön rúgja, az elég lesz...
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hüjjeviki azt hiszi, hogy így tud majd a tramplival találkozni...:)))) Naon hüjje... :)))))) Igazi cölöpteknős...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.