Ezt Lázár János miniszter a kormányinfón jelentette be. A NATO csúcson találkoznak. A miniszter tájékoztatóját folyamatosan közvetítjük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Különgéppel viszik a kissámlit a fotózkodáshoz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Különgéppel viszik a kissámlit a fotózkodáshoz!
quadrocopter
D.T. már Józsi bácsit, a postást is ismeri személyesen,de a Genyó nem hiányzik neki (sem)!
karma1
Semleges teruleten talalkozni nem nagy kunszt: trump most mar valoban mindenkivel talalkozott, akar akart, akar nem, lol...:o))))
coni
Eddig azt sem tudta, hogy a világon van. Jó ha visz egy térképet, hogy megmutassa Trumpnak merre van a Királysága. (20 amerikaiból jó ha egy tudja hol van Mo.)
karma1
Hat pedig ennek nem fog orulni orban, barmennyire is huzodzkodik trump seggehez: ugyanis a vitorlashaju eddig meg mindenkinek az orra ala tolta a NATO szamlakat, mert kozolte, hogy a NATO nem amerikai segelyszervezet a tobbi tagallamnak, hanem "csak" egy tagja a NATO-nak. (Jo, a legnagyobb letszamu, dehat amekkora az orszag, annak aranyaban nagyobb a katonai letszama is.)
adrenalink
Remélem rendet vág a fejében CEU ügyben!
lampa laz
Ohhhhh, és erről donaldkacsa is tud már? Még a parókáját is megemeli orbán előtt, ha ez így lesz.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/Orban-Trump-640x480.png
Külön szar ügy, hogy a megszállott sorosozás kormányprogrammá fejlesztése Trump kollégát nem hatotta meg annyira, hogy randevúra hívja. Az, hogy a magyar kormányban olyan analfabéták verik a nyálukat, akik képtelenek megérteni és elfogadni az amerikai törvénykezést, ez nem mentség. Már csak azért sem, mert itt szándékos meg nem értésről van szó­ ennyire hülyék ugyanis nem lehetnek. Kétségbe esett vergődése Orbán bohócnak, hogy Donald Trump végre észrevegye, és szóba álljon vele. Azt viszont nem veszi észre, hogy még ő sem tud egyszerre Putyin, Erdogan, a kínaiak és Donald Trump seggében lenni. Mr Important tervei, hogy fellépjen a világszínpadra, megrekedtek. Ripacsra senkinek sincs szüksége. Marad a Sorosozás, a migráncsok, az Állítsuk meg Brüsszelt, és a kizárólag a Fidesz média által informált szerencsétlen vidéki magyarok további úszítása és hülyítése. Ehhez mankó a CEU eltávolítása, az oktatás lezüllesztése, és így a maradék alulművelt szerencsétlen magyar természetesen csakis és örökké a kedves vezetőre fog szavazni. Jól ki van ez találva. Szeretnék homokszem lenni a fogaskerekek között. Hát ezért kell lemenni kutyába, és további égetni az országot az összes lehetséges formában. De legalább Moszkvában piros pont jár ezért.
bencemacska
@3dwhite: ma, 14:15
Gondolod, vagy tudod, hogy napok óta nem mosakodott emiatt???
colibri
@Béla333: Kissámli nem elég! Minimum szobalétra kell, mert míg a Trump felfelé nőtt jó nagyot, addig a kisgömbőc széltében gurul... D:D:))))
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/01/bari.jpg
A rókavigyorú báránybőrbe bújt Sohanemiszomsört János fotója
Csak azért, mert Donald magasról tesz Viktorka okos fejére. Hiába Lázár János tenyérbemászóan sunyi vigyora, Kovács Nemsikerült Zoltán kioktató, cinikus arroganciája, hiába az átlátszó időhúzás és Altusz Kristóf főtárgyaló kinevezése, a megannyi sikamlós hazugság és a mi készen állunk kezdetű szándéknyilatkozatok tömkelege: a CEU­ról a
szövetségi állammal nem lehet tárgyalni. Azon egyszerű oknál fogva, mert Amerikában – Trump ide vagy oda – az alkotmány és a törvények nem arra vannak, hogy azokat megkerülve, okosba’ tárgyalgassanak, hatásköröket leszarva egyezkedjenek. Lehet köpködni az Egyesült Államokat, de ott olyan nem fordulhatna elő, hogy egy miniszter egy idegen országban hozott bírósági ítéletet kommentálva fenyegetőzzön, zsarolgasson és csapkodja magát az anyaföldhöz, mint azt Lázár Sohanemiszomsört János tette a csíki sörmanufaktúra kontra Heineken romániai pere kapcsán.
bencemacska
@karma1: ma, 14:28
Gondolom bemutatkozik az EU országok jelenlevő valamennyi képviselője egy kézfogás erejéig.
karma1
@bencemacska: Hat ha egyszer MINDEN NATO tagallammal kell megbeszelest tartania, akkor evidens, hogy talalkoznak... Nem kell ehhez nagy esz, de ne felj, a magyar sajto ezt ugy fogja eladni az orban-fanoknak, hogy trump tulajdonkeppen csak orban miatt csinalta ezt az egesz hercehurcat, egyik nap meg yarmaka van a fejen, aztan masnap fekete kendo a felesege fejen, attol fuggoen, hogy Izraelben vagy a Vatikanban vannak...
Remelem, majd egy oriasi csokot lehet trumpline onagysaga kezere,...Mar ahogy szokott ilyenkor...:o))
Clavigo
Ja ..egy kézfogás erejéig...Majd a protokollos szóljon rá,,,hogy " szakadjon ki a zsebéből",,kb. egy másodpercig...aztán mehet a "gyolyó-masszír " tovább..
bencemacska
@karma1: ma, 14:57
De lehet, hogy a kézcsókért kap egy pofont!
Szegény Melania úgy néz ki, mint aki canossa-t jár!
karma1
@bencemacska: Hat azt jar, szegeny,...
karma1
@Eladott Ország: Hat a masodik kepere jo, hogy oda van irva, hogy o az, mert a franc se ismerne fol szegenyket... Elfelejti a janyka, hogy bizony nagyon halasnak kellene lennie azert a ferjenek - legalabb a hivatalos kozszerepleseken - hogy megiscsak first ladynek tette meg ot az ura...:o)))
nevemnick
Csak nehogy az történjen, hogy amikor bemutatják neki elröhögné magát és megkérdezni a Trumpovics, hogy ki ez a zsebibaba?
Na, és persze szíjj-ártó mingyá hadüzenetet küldene Amerókának...
bencemacska
@nevemnick: A trampli azt mondja: ne parodizálj engem, te törpe!
nyanya001
Donald Trump szarik a fejedre te zsebkotorász szotyiköpködő patkány !
papa.49
Persze találkoznak egy lesz a meghívott tagállamok vezetői közül, még az is lehet hogy kezet is fognak, de javaslom a tramplinak utána számolja meg az ujjait, mert kitudja, hátha elvesz belőle a hazugovics)))))))))))
bencemacska
@papa.49: JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!-:DDDDD
nyanya001
@papa.49: Jaja a gyűrűket hagyja otthon :)
papa.49
Meg a nejét is mert ez a barom lerágja a kezét a Melaninak))))))))))))))))
szaboria1
Erre kíváncsi leszek beszél e vele Trumpp vagy csak kézfogás lesz.
papa.49
@szaboria1: Elnéz a feje felett, mert ,,méreten aluli,, a pacák)))))))))))))
Béla333
Nem lesz itt semmiféle négyszemközti találkozás, hacsak azt nem nevezzük annak, hogy messziről összeintegetnek:

"Lázár emlékeztetett, hogy a kormány képviseletében Orbán Viktor csütörtökön találkozik a NATO-csúcson a katonai szövetség vezetőivel és az Egyesült Államok elnökével is.
Diplomáciai értelemben négyszemközti találkozóra nem kerül sor Donald Trump és Orbán Viktor között – tette egyértelművé Lázár újságírói kérdésre. Az amerikai elnök csak 27 NATO-tagország európai kormányfőivel közösen találkozik "egy légtérben lesznek"."
index.hu/belfold/2017/05/25/kormanyinfo_89_lazar_janos/

Ez így már nagyon égő! Hiába minden görcsös erőlködés, mégsem tud Orbán Trump közelébe kerülni?!
Nessy
Orbán majd kihúzza magát a valódi államférfiak között, hogy hátha észreveszik! Amennyiben Trump vele is kezet fog, három napig erről fog szólni a királyi híradás! Sőt, még egy több órás privát csevelyt is előadnak mellé. Mindjárt megbeszélik a CEU ügyet is, és Trump sűrű bocsánat kérések közepette mindent aláír Orbánnak.
papa.49
@Nessy: De csak ha feláll a sámlijára))))))))))))))
papa.49
@nyanya001: Szó szerint vigyorog mint hülyegyerek, miközben senki észre sem veszi a baromarcú majmot!!!
nyanya001
@papa.49: Nem veszi észre magát, hogy szarba sem veszik.
papa.49
@nyanya001: Gondolom nagyon büdös is!!!
nyanya001
@papa.49: Nem véletlenül húzódik el tőle.
Túltolta a biciklit és ebből nem fog jól kijönni ez a f@szkalap.
papa.49
@nyanya001: A végén úgy lesz mint volt az osztrák Hajder, már senki nem állt vele szóba sem!!!
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/05/25/utolso-figyelmeztetes-amerikanak-tessek-targyalni-orbannal-most-azonnal/
Utolsó figyelmeztetés Amerikának: Tessék tárgyalni Orbánnal, most azonnal! Ha két erős ember, Magyarország és az Egybesült Államok vezetője egy asztalhoz ülne, abból csak jó sülne ki. Legalábbis, a magyar kormány számára. Mert ebben az esetben az a látszat bírna keletkezni, mintha Orbán is lenne valaki. Kérünk tégedet Trump, hogy még egyszer vegyed nagyon fontolóra ezt a megbeszélést, ami nekünk igen fontos lenne. Különösen most, hogy nyakunkon a 2018-as választás. Egy közös fotóval cáfolni bírnánk, hogy Orbánt mindenki kerüli, mint a leprás beteget. És ebben az esetben az is igaznak látszana, hogy nem csak diktátorok állnak szóba vele. Kérünk tégedet, hogy mielőbb értesítsél minket a megbeszélés időpontjáról. Egyben azt is szeretnénk megérdeklődni, hogy szereted-e a szotyolát. Mert akkor szívesen viszünk neked bármennyit, nekünk ez tényleg nem gond.
papa.49
@Eladott Ország: Nem tartom valószínűnek, hogy a trampli ,,leereszkedjen,, a hazugovics szintjére, akármekkora barom is de nem égeti magát ezzel a tökfilkóval!!!
keresztapa
Csak a különbözőség hanyagolható, hogy az ország szolga lelkűségét meddig lehet követni.
szolga párt, vagy országára büszke párt vezeti az országot? Demokrácia, avagy diktátum?
van -e kölcsönös megbecsülés - vagy nincs? Ha nincs érvényesül a diktátum Több párt ezt igényli-
Eladott Ország
@papa.49: a World Economic Forum közzétett versenyképességi rangsora szerint Magyarország a 69. helyre csúszott vissza, ami minden idők legrosszabb eredménye. Eközben régiós versenytársaink (és más, harmadik világbeli országok) teljes sebességgel húznak el mellettünk. Következésképpen Trumpnak – aki saját felszínességére és arra büszke, hogy életében még egyetlen könyvet sem olvasott el – legfeljebb ugyanaz a tudása
lehet Magyarországról, mint mindenki másnak, aki távol él ettől a hét év alatt szemétkupaccá
varázsolt, jobb sorsra érdemes országról. Felületes.
papa.49
@Eladott Ország: Éppen ezért semmi szüksége rá, hogy találkozzon ezzel a hóthülye hazugoviccsal!!!
szaboria1
Reggel direkt néztem az M1 híradót alig mondtak valamit a találkozóról. Viktornak nem jött össze ez a nagy találkozás.
papa.49
@szaboria1: A trampli nem alacsonyodott le hozzá)))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.