Orbán egyik alpénztárnoka Vajna András interjút adott a barátja Habony Árpád tulajdonában lévő Lokálnak. A jó öreg annyira össze-vissza beszélt, mintha beszívott, vagy csíkozott volna, de az is lehet, hogy – Bayer Zsot pápaológiai szóhasználatát átvéve – ő is csak „egy demens vénember”. A mi Bandi bánk minden józan észnek fittyet hányva azt bizonygatja, hogy nem is olyan nagy pénz az a 7,2 milliárd veszteség, amit értő vezetése alatt a TV2-csoport összelapátolt.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jajm, mar UGY izgultam! Szoval Cannes-bol mar megjott, es azonnal nyilatkoznia kellett a hirszegeny lokalnak,...Hiaba, no, a vajna familia ugy koll a magyaroknak, mint egy falat kenyer,... Hat most itt van, nesztek - gondolja vajna papa, amikor betolja az emberek kepebe ezt a mocskos dumat...
papa.49
,,Nem nagy pénz,, az a 7.2 milliárd, hát persze mivel nem a saját pénzével játszott, hanem állami pénzzel, így neki nem fáj!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.