Ajándékot illik vinni,ha valaki látogatóba megy. Ha ez a valaki egy ország minisztere, akkor valami olyat, ami a megajándékozottat emlékeztetni fogja a vizit után is az országra, aminek nevében a közszolga azt vitte. Esetünkben Szijjártó a kormány nevében játszotta az agyát, és vett el a magyar háztartásoktól azért, mert Rodrigo Duterte, a Fülöp-szigeteki elnök elpanaszolta neki, hogy gond van a Manila-öbölnél és a Laguna-tónál, meg kellene tisztítani. Ahelyett, hogy feltűrte volna az inge ujját, és a küldöttég többi tagjával együtt ásót ragadott volna, inkább kinyitotta a pénztárcánkat, és ígért. Mibe van az neki?

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Az ő pénzükből, mármint a fideszmaffia tagjainak pénzéből én is nagyon tudnék ajándékozgatni. Legalább annyira, mint a kis zselésgeci a mi pénzünkből.
papa.49
Egyetlen nagyon fontos kérdés MI A FASZ KÖZÜNK VAN A FÜLÖP SZIGETEK PARTJAIHOZ???
Vannak ott emberek, van kormányuk, oszt. oldják meg, vagy esetleg a ,,tarajosgőteszargyártó,, azt nézte ki magának búvóhelynek a bukta utánra???
Béla333
Adjon a saját pénzéből, ne a mi adóforintjainkból!
Pláne, hogy a magánvagyonát is tőlünk lopkodta össze!
papa.49
@Perwool: Értjük így is, inkább maradj velünk...
CsipkeRózsa
"Cél a két ország közötti kapcsolatok szorosabbra fűzése a Keleti Nyitás jegyében."

Érdemes elolvasni az egész cikket:

hvg.hu/gazdasag/20170525_Bbkezu_tamogatast_ajanlott_fel_szijjarto_a_fulop_szigeteknek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.