A vizes világbajnokság miatt több uszodát is felújítanak, ahova leginkább csak a sportcsapatok férnek be. A lakosság augusztus 20-ig zsúfolódhat a megmaradt helyeken.

Nem nagyon maradt szabad vízfelület és idő a lakosság azon részének, aki csak úgy úszna egyet, ugyanis a nyáron tartott budapesti vizes világbajnokság miatt több uszodát felújítanak. Ilyen a Császár-Komjádi és a Hajós Alfréd uszoda, de kiesik a Duna Aréna is, ahol meg a vízilabda Bajnokok Ligája döntő miatt nem lehet momentán úszni.

A felújítási munkálatok miatt korlátozott az uszodák használhatósága, ezekre az időpontokra pedig a sportcsapatok csapnak le, így a lakosságnak kevés uszoda marad, ahol tempózhatnak. 

A Nemzeti Sportközpontok szerint az úszó- és a vízilabda-szövetség egyeztetésének megfelelően a sportolók jelenleg a Tüske-, a Széchy- és a tervek szerint a BVSC uszodában edzhetnek.

A helyzet egészen augusztus 20-ig, a masters világbajnokságig marad így, utána visszaállhat minden az eredti kerékvágásba.

(Inforádió)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Most tekintsünk el attól, hogy a tervezett 15 milliárd helyett már 150 milliárdon túl van a költsége a vb-nek. Azt a pár hetet csak ki lehet bírni úszás nélkül.
lampa laz
Lesz itt még eső, az alagsort nyugodtan megnyithatják a lakosság számára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.