Felrobbant az internet ettől az igazi power move-től. További fontos és forró pillanatok a NATO-cúcsról! Volt mit kompenzálnia az amerikai elnöknek, hiszen egy power move-ot már elrontott korábban: egészen durván elvesztette a kézfogás-csatát az új francia elnökkel, Emmanuel Macronnal. A 22. másodperctől érdemes nézni. Később visszavágott Macronnak: Visszatérve Orbánhoz: megtaláltuk a Trumppal folytatott rövid megbeszélésének másodperceit, íme.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
@silber13: Szerintem sem beszélget vele..., a dakota csak áhítattal nézi és vigyorog mint rohadt tök a vevőire. :D kolozsvaros.com/2017/05/26/13-masodperc-ami-tobbet-mond-ezer-szonal/
Eladott Ország
Hát így alakult. A kisember a nagyember közelébe került. Ágaskodott, eltorzult fejjel vigyorgott, a kötelező nyelvcsapkodások sem maradtak el. Az a lányos zavar, az az óvodás örömködés, az a kényszeres, a nagyember által kitakart zakó­nyakkendő igazgatás, köhécselés. Lenyűgöző. Lássuk be, neki élete napja volt. Hát hiszen a legmagasabb világi hely néhány pillanatra rávetette pojáca tekintetét, tán még dörmögött is mellé valamit.
Viktorka csak úgy sugárzik, mint Mészároslölö a Roszatomban. Mimagyarok háztartási géniusza, szemünk világa, a kimosakodott párttitkár elvtárs túlmozgásos fia végre feljutott a
csúcsra. Nekik ez a csúcs. Az ország kifosztása járulékos, több életre szóló haszon. Azt hiszem, ez itt a lényeg. Egy levegőt szívni minden idők legtahóbb amerikai államelnökével, aki olyan szinten idegen a diplomáciai késsel­ villával evéstől, mint alacsony növésű rajongója a jobboldalon.
SystemError
Ezt a két suttyó, tahó parasztot!

Azt hittük Börcs videói komédiának számítanak, pedig nem, dokumentumfilmek egy állatfajról..
papa.49
@hetöndöe: Nálad a pont, vélhetően ezt kérdezte a hazugovicstól, az meg csak bambán vigyorog, mint Julcsa mikor baszni viszik)))))))))))
papa.49
@Eladott Ország: A majom hazugovics meg csak a nyakkendőjét babrálja, persze cigány nem szokott nyakkendőt hordani zavarja)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.