Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában arról beszélt: Botka László kerítésbontásról szóló kijelentésével "kibújt a szög a zsákból".

Mint mondta, amit az MSZP miniszterelnök-jelöltségére pályázó szegedi polgármester mondott, az

egyértelműen Soros György forgatókönyve.

Az unióban "a folyamatok nem abba az irányba mutatnak, hogy egyetértés látszana kialakulni, hogy mit kell tenni a határokon", hiszen az Európai Parlament nemrégiben hozott határozata "annak a magyar határ-, illetve rendvédelmi politikának az elutasítása", amelynek eredményeként szinte nullára sikerült csökkenteni az illegális migrációt – mondta Kovács Zoltán.

A kormányszóvivő hangsúlyozta: titkosszolgálati jelentések szerint egyre több a "közvetlenül Európa környékén ugrásra készen várakozó" bevándorló, ami azt mutatja, hogy nem egy-két évig, hanem évtizedekig vagy generációkon keresztül fennálló nyomással kell számolni.

A manchesteri támadás kapcsán kijelentette, "szintet lépett a terrorizmus", hiszen a globálissá vált terrorizmus világában is mindenkit megbotránkoztató új elem, hogy gyermekek és fiatalok váltak célponttá.

(MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
Persze könnyű a manchesteri tragédiával jönni. Tudta valaki is, hogy a világ terrortámadásainak 70%-a 5 országban, Szíriában, Irakban, Afganisztánban, Pakisztánban és Nigériában történik? Tudta valaki is, hogy a menekültek döntő többsége pont ezekből az országokból érkezik? Ez a barcikai rém hülyíti a nagy tömeget, de a menekültek tudják, hogy Európában biztonságban vannak, ezért jönnek el hazájukból, mert szeretnének élni és túlélni a rémségeket. A terrortámadások Európában benszülettek művei., mint idehaza is bennszülött terrorosták terrorizéálják a lakosságot, de szerencsére még/már nyugaton a vasfüggöny nincs és innen is, nem csak Irakból menekülnek a zemberek.
prime777
@quadrocopter: Sajnos ez a helyzet sosem fog már rendeződni.
Nos nem tudom hallottál-e a párizsi klímacsúcsról.
Ott valami olyanról hadováltak ,hogy 10-15 éven belül az átlag hőmérséklet jelentősen nőni fog.
A klímamegállapodás központi célkitűzése,hogy a Föld légkörének felmelegedését a 195 ország 2 Celsius-fok alatt tartja az iparosodás előtti mértékhez képest, és folytatja az erőfeszítéseket arra is, hogy a felmelegedés csak 1,5 fokos legyen.
Habár a megállapodás létrejött, de már most tudni vélik ,hogy ez körülbelül 2.5 fokos is lehet majd 2030-ra.
Ez azt vonhatja majd maga után ,hogy az afrikai országokban annyira meleg lesz ,hogy egyszerűen semmit nem tudnak majd megtermelni az ott élők,éppen ezért olyan jó 4-6 millió ember fog megindulni Európának.
Persze a kerítés akkor már semmit nem fog érni.
Borítékolható ez a dolog olyan 15 éven belül - így véres háborúk lesznek majd Európában.
Akkor majd azok az emberek, aki eddig annyira babusgatták itt a migránsokat,végre majd a keblükre ölelhetik őket tucatjával.
Csak aztán,hogy az ölelés halálos lesz-e,azt majd megtapasztalja ott és akkor az ostoba "rajongó".
Birka Európa.
1magyar
@prime777: Akkor a már ittlévők segítségére sietnek a muszlim testvéreiknek és az eladott Európának annyi.
relatív
@Peller Anikó: Drága, azért azon el lehet gondolkodni, hogy ki, kik vannak a (egy) kerítés melyik oldalán !?

Valami nem kerek ez ügyben, nem ?
Peller Anikó
@colibri: akkor rendben is vagyunk, mindenki közlekedjen a határátkelőn.

@relatív: hát ha neked nem világos akkor olyan sokat már nem muszáj gondolkodnod. De kis segítség, mi vagyunk a belső oldalon meg az a 40 millió arab néger akik már bejutottak, a határt védő kerítésen kívül meg a betolakodók akiket még nem engedtünk be, hümm?
lusta
@Peller Anikó: Hány milliót látott a lakóhelyén és annak közelében?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.