Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában arról beszélt: Botka László kerítésbontásról szóló kijelentésével "kibújt a szög a zsákból".

Mint mondta, amit az MSZP miniszterelnök-jelöltségére pályázó szegedi polgármester mondott, az

egyértelműen Soros György forgatókönyve.

Az unióban "a folyamatok nem abba az irányba mutatnak, hogy egyetértés látszana kialakulni, hogy mit kell tenni a határokon", hiszen az Európai Parlament nemrégiben hozott határozata "annak a magyar határ-, illetve rendvédelmi politikának az elutasítása", amelynek eredményeként szinte nullára sikerült csökkenteni az illegális migrációt – mondta Kovács Zoltán.

A kormányszóvivő hangsúlyozta: titkosszolgálati jelentések szerint egyre több a "közvetlenül Európa környékén ugrásra készen várakozó" bevándorló, ami azt mutatja, hogy nem egy-két évig, hanem évtizedekig vagy generációkon keresztül fennálló nyomással kell számolni.

A manchesteri támadás kapcsán kijelentette, "szintet lépett a terrorizmus", hiszen a globálissá vált terrorizmus világában is mindenkit megbotránkoztató új elem, hogy gyermekek és fiatalok váltak célponttá.

(MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Miért, a fidess a világ végéig gondolta állni hagyni a kerítést?
quadrocopter
Mi nem logikus ennek a nagyon hülyének? Amennyiben rendeződik a helyzet, akkor mi a szarnak a kerytés? Botka nem mondot hülységet.
Peller Anikó
@colibri: téged pont a kerítés zavar? Mi vagy te, migrács?
colibri
@Peller Anikó: Álljunk meg egy szóra! A kerítés mostanság a kívülről befelé igyekvők utját állja, de! ugyenez a kerítés alkalmas és használható arra is,hogy megakadályozzon, ha pl. te szeretnél kilépni rajta.
Peller Anikó
@colibri: Ne butáskodj már, mikor volt szabad (kerítés nélkül) átszaladgálni a zöldhatáron akár az ottlakóknak is? A Kelebián vagy Ásotthalmon lakóknak is mindig kellett útlevél vagy mostanában már csak sz.igazolvány és a határátkelőn szépen átmehetsz. Most is.

Nem volt túl régen amikor még meg sem közelíthetted a határt, mert elkaptak, bevittek, mit keresel a határ közelében satöbbi, némi vegzálás után másnap már mehettél is tovább a dolgodra.

Ne a zöldhatáron akarj közlekedni ha szabad ez a csöppnyi kérést itt elsütni, oxi?
simmering73
Kovács Zoltán és az m1 aktuális csatorna, ennyi éppen elég volt ahhoz, hogy átlépjek rajta mint a kutyaszar felett.
colibri
@Peller Anikó: Feleslegesen oktatsz, a büdös életben nem próbálkoztam a zöldhatáron átjutni, megnyugtatlak, Orbán nem nekem építtette azt. Azt is megsugom, a város, ahol élek, pár kilóméterre van az országhatártól és átlelő is működik, de ott sem járok "át", maradok itthon.
solidedge
Teljesen mindegy, hogy Botka mit mond. Ellenlábas, tehát le kell járatni. Politikusaink igen mélyre süllyedtek. A Homo Sapiensből kivált elkorcsosult faj fejlődött ki belőlük zsugorodó agytérfogattal.
Hellcat
Bezzeg amikor hangfelvétel volt arról, hogy a qrbán vejének elcsalják a közbeszerzést...az nem volt semmi...ez viszont égbekiáltó sorosforgatókönyv...a jobbik meg simicskaforgatókönyv...csak tudnám ez miért szitokszó msot amikor a qrbán meg a fidesz először a soros csicskája volt aztán a simicskáé most meg a putyiné.
lusta
@Peller Anikó: Én például a zöldhatáron át járok. Már a háború előtt is ezen a földúton jártak az emberek, mert a kerülő út autóval fél óra, míg a zöldhatáron át 5 perc. Tetszik érteni?
lusta
Nem ért tudni, hogy Európa az utóbbi 40-50 évben sosem volt olyan biztonságos mint most. Tudta valaki, hogy csak 1979-ben Nyugat-Európában több, mint 1000 terrortámadás volt? Tudta valaki is, hogy a következő évben, 1980-ban több, mint 420 ember halt meg terror cselekmény következtében? Persze ez minket nem érintett, mert itt volt a vasfüggöny. Persze voltak ennek némi kellemetlenmellékhatásai is, de valahogy kibírtuk. Most az a nagy kérdés, visszatérjünk, vagy maradjunk ebben az európai közegben?
lusta
Persze könnyű a manchesteri tragédiával jönni. Tudta valaki is, hogy a világ terrortámadásainak 70%-a 5 országban, Szíriában, Irakban, Afganisztánban, Pakisztánban és Nigériában történik? Tudta valaki is, hogy a menekültek döntő többsége pont ezekből az országokból érkezik? Ez a barcikai rém hülyíti a nagy tömeget, de a menekültek tudják, hogy Európában biztonságban vannak, ezért jönnek el hazájukból, mert szeretnének élni és túlélni a rémségeket. A terrortámadások Európában benszülettek művei., mint idehaza is bennszülött terrorosták terrorizéálják a lakosságot, de szerencsére még/már nyugaton a vasfüggöny nincs és innen is, nem csak Irakból menekülnek a zemberek.
prime777
@quadrocopter: Sajnos ez a helyzet sosem fog már rendeződni.
Nos nem tudom hallottál-e a párizsi klímacsúcsról.
Ott valami olyanról hadováltak ,hogy 10-15 éven belül az átlag hőmérséklet jelentősen nőni fog.
A klímamegállapodás központi célkitűzése,hogy a Föld légkörének felmelegedését a 195 ország 2 Celsius-fok alatt tartja az iparosodás előtti mértékhez képest, és folytatja az erőfeszítéseket arra is, hogy a felmelegedés csak 1,5 fokos legyen.
Habár a megállapodás létrejött, de már most tudni vélik ,hogy ez körülbelül 2.5 fokos is lehet majd 2030-ra.
Ez azt vonhatja majd maga után ,hogy az afrikai országokban annyira meleg lesz ,hogy egyszerűen semmit nem tudnak majd megtermelni az ott élők,éppen ezért olyan jó 4-6 millió ember fog megindulni Európának.
Persze a kerítés akkor már semmit nem fog érni.
Borítékolható ez a dolog olyan 15 éven belül - így véres háborúk lesznek majd Európában.
Akkor majd azok az emberek, aki eddig annyira babusgatták itt a migránsokat,végre majd a keblükre ölelhetik őket tucatjával.
Csak aztán,hogy az ölelés halálos lesz-e,azt majd megtapasztalja ott és akkor az ostoba "rajongó".
Birka Európa.
1magyar
@prime777: Akkor a már ittlévők segítségére sietnek a muszlim testvéreiknek és az eladott Európának annyi.
relatív
@Peller Anikó: Drága, azért azon el lehet gondolkodni, hogy ki, kik vannak a (egy) kerítés melyik oldalán !?

Valami nem kerek ez ügyben, nem ?
Peller Anikó
@colibri: akkor rendben is vagyunk, mindenki közlekedjen a határátkelőn.

@relatív: hát ha neked nem világos akkor olyan sokat már nem muszáj gondolkodnod. De kis segítség, mi vagyunk a belső oldalon meg az a 40 millió arab néger akik már bejutottak, a határt védő kerítésen kívül meg a betolakodók akiket még nem engedtünk be, hümm?
lusta
@Peller Anikó: Hány milliót látott a lakóhelyén és annak közelében?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.