– 2017. április 3-án, április 3-i dátummal Semjén Zsolt aláírásával beterjesztették az Országgyűlésnek, hogy a Lex CEU-t sürgősséggel kívánják tárgyalják – Csakhogy aznap már Semjén Zsolt Iránban bizniszelte az atomot az irániakkal – A Miniszterelnökség elismerte, hogy Semjén az előző héten, március 31-én írta alá a beterjesztést – És szerintük “az ügyirat kelteként pedig nem az aláírás, hanem a benyújtás napja került feltüntetésre, amelyet semmilyen szabály nem zár ki.” – Lattmann Tamás nemzetközi jogász szerint “valaki valahol közokirat-hamisítást követett el, ami a Büntető törvénykönyv 342-343 szakaszai szerint bűncselekmény, hivatalos személy elkövető esetében egy és öt év közötti szabadságvesztéssel.” – Tényi István feljelentést tett – Amit a kerületi ügyészség áttett a Központi Nyomozó Főügyészséghez

Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Innentől kezdve a közokirathamisítás megszűnt létezni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@karma1: mostan akkor lehet tudni, hogy a keltezés nem valódi kelléke egy okiratnak a XXI. sz-i Mo-n. Akkor nyilván az aláírás sem az és a tartalom sem... Világos, mint augusztus 13.
adrenalink
Nem szeretem Gyurcsányt! De, ha az ő idejében hasonlót követett volna el egy kormánytag, tv kamerák jelenlétében, vezetőszáron hurcolták volna el...
Levendula
Az ügyészség szerint az nem követ el bűncselekményt, aki az ő rokonuk, cimborájuk...
lusta
Tényleg szerencsés ennek a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártnak és qurmánynak, hogy nem az angolszász rendszerű precedensen alapuló jogrend van.
Perwool
Ebben az országban az úgy nevezett demokratikus jogrend már régen csirájában el van taposva,minden alárendelve egy önös diktatórikus rendszernek!
Normális országban egy ilyen elképzelhetetlen lenne, mert előbb mondatnák le a kormányt, minthogy kettőt pislantunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.