Megérkezett Orbán Viktor miniszterelnök Hódmezővásárhelyre.

A Modern Városok Program keretében rendezett mai megbeszélés előtt – Lázár János kancelláriaminiszter kíséretében – egy rövid sétát tett a belvárosban: megnézte korzó nevezetes épületeit (a BFMK-t, a Tornyai-múzeumot és az ortodox templomot), csak ezt követően ment fel a Városháza épületébe.

A rövid városnézés során többen is leszólították a magyar kabinet két vezetőjét. – írja a vasarhely24.com.

Egy csinos fiatal lány egy közös fotót is kért a politikusoktól:

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ho gy néz ki ez a szerencsétlen csúti söröshordó??:-))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
@justhpeter: Politológia szakon tanul a kiscsaj, fideszéknek meg van 1-2 házi intézete, Nézőpont, Századvég, stb. Egy ilyen fotóval bármelyikhez felveszik. :)
Borsodi
A kis csajnak nincs diák hitele mert akkor nem fotózkodna, vagy csak összekeverte Győzikével.
Desischado
@Horizont: Mit vársz egy ilyen kis törtető libától? És ebből jogász lesz?! Igaz, becsületet, gerincet, tisztánlátást és észt nem oktatnak, abból nem lehet kollokválni. Mondjuk a kis liba szerencséjére, mert menthetetlenül elbukna. Felfordul ettől a nyalonctól meg a két parazitától a gyomrom! Becsületes ember le sem köpné őket, nem hogy fotózkodjon velük! Pfujj!
36
@egyvandor: A jogászok nélkülözhetetlenné tették magukat. A polgár, meg csak néz, hogy itt átvágják, ott megbüntetik.
De azért, nem mindenki adja ám fel ezt a témát. Emlékszem-én Szolnok megyei vagyok eredetileg-a 90-es és 2000-es években a cigányok csapatostul várták, az öreg Bárándy ügyvédet alkalmanként 1 millió forintos! tanácsadásért, leugrott Bp.-ről, hogy kivakarja őket a peres ügyeikből. Az öreg Bárándy meg Törökszentmiklósi volt gyárilag és hát, "szívén viselte"-nem önzetlenül a "lent vidéken" maradottak sorsát.

Így utólag, már azon gondolkodom, hogy a sok pénz, ami eltünt, szerintem javarészt az ügyvédek zsebében landolt.
36
@egyvandor: A migráns téma is egy jövedelmező projekt az ügyvédeknek. Szerintem azért imádkoznak titokban, hogy bár lenne minél több belőlük az országban.-Németeknél, franciáknál, gondolom tönkre keresik magukat-de "civil jogvédők" is sokan jogászok.
Eladott Ország
@Ludmilla: május 26. 13:56 kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/12/orbankaracsony.jpg
A mértéktartó, szerény, alázatos fajtádat, azt. Orbán a karácsonyfa alól kandikált ki. Azért jut pénz mindenre, mert (ÉN) nem tűröm, hogy ellopják a pénzt. Bár a szeretet ünnepének lágy szorításában igyekeztem megértéssel közelíteni ehhez a karácsonyi töltött káposztán átívelő kinyilatkoztatáshoz – ÉN nem tűröm, hogy ők ellopják a pénzt – ennek az egyes szám első személynek a szembeállítása a többes szám harmadik személlyel, egyszerűen bicskanyitogató. Az erkölcs önjelölt szobra újabb adalékot szolgáltatott ahhoz az eddig is tudtuk, csak nem sejtettük típusú evidenciához, hogy amíg él, foggal és körömmel ragaszkodni fog a hatalomhoz. Ezt ő már a büdös életben nem tudja elengedni. B*zmeg, Orbán nevű ember, bele sem merek gondolni, hogy mi a gyász lenne ezzel az országgal,
ha te egyedül, egyes számban, első személyben eltűrnéd, hogy lopjanak. Mi lenne, ha ők –
akikhez neked természetesen semmi közöd nincs – lopnának is? A mértéktartó, szerény, alázatos fajtádat, azt! A 23 milliárdos Várba költözős miniszterelnöki rezidenciáddal együtt. Benne a 3 és fél milliárdos felcsúti putris frusztációdat leküzdeni nem tudó, soha véget nem érő kompenzálási kényszereddel. Te talpig becsületes élőisten, te! Hogy képzeled ezt a kijelentést az évi 225 milliárdos félkegyelmű strómanoddal, a saját lábunkon taposó seggarcú vejeddel, a nagybirtokos feleségeddel, a hugyosra gazdagodott bántalmazó apáddal, akinek nagyban köszönhető, hogy te, a kisebbségi komplexusos küldetéstudat rászabadultál az országra? Hogy képzeled mégis ezt az egyes szám­ első személyt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.