Bajban lehet az Országos Bírósági Hivatal mindent kontrollálni akaró elnöke. Érdemben fogják ugyanis vizsgálni a Handó Tündét túlhatalma miatt perlő bírák beadványát az Emberi Jogok Európai Bíróságán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...olyan nincs, hogy független bíró..nem is volt nem i s lesz, ugyanis az ők határozataik valaminek a törvényességét határozzák meg.
Egy ország bármilyen bírája először a saját térsége törvényeit kell figyelembe vegye, azok érdekében kell törvényt alkosson és csak másodlagosan egy nagyobb közözsség szabályait figyelembe venni.
Béla333
Természetesen a bíráknak a politikától, a politikai pártoktól függetlennek kell lenniük. A törvénynek vannak csak alárendelve!
Törvényt bíró nem alkot (!), csak alkalmaz!
Amennyiben a hazai törvények nem felelnek meg a nagyobb közösség (mondjuk az Unió) előírásainak, akkor tudomásom szerint jogosult egy ügyben kikérni az Unió illetékes szervének a véleményét!

Ez az egész egyébként a bíróságok, a bírák lopakodó, alattomos, alamuszi Fideszes bedarálásáról szól!
Mocskos szemét Fidesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.