A miniszterelnök mondta a Családok Világkongresszusa világtalálkozóján a nyitóbeszédet. A szervezet oroszbarát és melegellenes. Budapesten rendezik meg a Családok Világkongresszusa (WCF) világtalálkozóját. Az eseményt csütörtökön Orbán Viktor nyitotta meg, beszédében pedig többek közt bejelentette, hogy elengedik a háromgyermekes nők Diákhitel-tartozását. A The Guardian pénteken megjelent cikkében azt írja, Magyarország új frontot nyitott a Brüsszel ellen zajló szócsatájában. Az alabamai székhelyű Southern Poverty Law Center (SPLC) jogvédő szervezet a rendezvényt szervező WCF-et gyűlöletcsoportnak nevezte, amiért 2013-ban aktív szerepet játszott az orosz melegellenes propagandatörvény elfogadásában, amelyben rögzítették, hogy a homoszexuális életmód terjesztése bűncselekmény.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Annyira fontos neki ez a szervezet, hogy meg a tanarok tuntetessorozata utani al-kerekasztalhoz is meghivta oket, csak epp a magyar tanar-szakszervezeteket felejtette el meghivni az esemenyre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.