Februárban Budapesten terített le egy sétáló állatot véletlen egy vadász. Most lezárult az ügy, kiderült, mi jár a szabálytalan állatgyilkolásért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Tehát ha agyonütök valakit, de előtte két évig nem ütöttem agyon senkit, akkor hatodolják a büntetésem? Ezt hívják előre letöltött jó magaviseletnek?
Csizmás Kond
...50 méterre a vadászlestől...hát az nem igazán kutyasétáltató hely...
Equus
@Csizmás Kond: hülye... a vadász csak lessen - vadat és nem kutyát. Attól, h töltött fegyver van a kezében nem különb tőlem. A tegnap talált, éppen leadásra vitt maroklőfegyverem nálam van, és az én kutyámat lövi meg... életet életért táncot jártunk volna.! A lelke is rohadjon meg a köcsögjének!
Clavigo
@Csizmás Kond: Gondolom ,,nem tudta megkülönböztetni a vaddisznótól...
qxy
kis vicc erről.-A szöszi, végre meg kapta a vadász engedélyt . Már öltözik is megy is ki vadat lőni, mert ez neki jár. A férj utána suhan és ki lesi. Egyszer nagy durranás, majd heves vita.
. szöszi. .- ez szarvas.

.- nem
.- de
nem .
.- de .
jó jó oké oké szarvas. meg győzött . de engedje meg hogy le vegyem a nyerget róla oké???
Amúgy meg vadász les ide vagy oda , nem nekem kell figyelni arra hogy kucorog e a vadász a lesbe hanem a vadásznak kell szem és ész hogy lássa mire is akar lőni. de ha van aki elintézi akkor lőhet akár mire.
Mint a másik viccbe. Miniszterek engedélyt kaptak vadászatra és a romákat is ki lőhetik. de évente egyet csak Na , Kövért el marasztalták mert hibázott.
De hát, hát, hát, csak egyet lőttem ki a szemetes konténerbe volt a feje .
Mire a vadász elnök.
.- Nem meg mondtam? A vadat, az etetőnél szigorúan tilos kilőni
Csizmás Kond
@Equus: a vadászles vadászterületen van...ennyit tudni nem kell akkora okosnak lenni mint te.
...és a vadászterületen nem sétifikálunk mert könnyen teletömhetik a fenekünket ólommal...ehhez sem kell különösebb értelem.
...és lőfegyver...szerintem még játékpisztolyod sincs...
Csizmás Kond
@Clavigo: szerintem attól igen csak a kóbor-kutyától nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.